Fond PIO i AD "Srbija voz" potpisali sporazum o saradnji!

Autor:

Vesti

27.10.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Fonda PIO Relja Ognjenović je izrazio zahvalnost direktoru "Srbija voza", koji je prepoznao značaj Penzionerske kartice i obezbedio veliki popust za korisnike.

Fond PIO i AD "Srbija voz" potpisali sporazum o saradnji!

Foto: Wikipedia

U Direkciji Republičkog fonda PIO u Beogradu, 27. oktobra, potpisan je sporazum o saradnji između Fonda PIO i Akcionarskog društva za železnički prevoz putnika "Srbija voz”. Sporazum su potpisali direktor Fonda Relja Ognjenović i v. d. generalnog direktora "Srbija voza" Ivan Bulajić.

Potpisivanjem ovog sporazuma, korisnici Penzionerske kartice moći će da ostvare 30 odsto popusta prilikom korišćenja usluga "Srbija voza". 

- Ovo je za nas veliki dan, jer smo ovim sporazumom dali ozbiljno povoljnije uslove za veliki segment naših putnika - onima o kojima vodimo računa, a to su penzioneri. Ovaj popust od 30 odsto, koji će penzioneri moći da iskoriste kroz svoj program penzionerske kartice, predstavlja šansu za njih, da svoje dane provedu u obilasku naše zemlje i uživaju u našim vozovima i uslugama koje pružamo -  rekao je Ivan Bulajić, v. d. generalnog direktora „Srbija voza”. 

Direktor Fonda PIO Relja Ognjenović je izrazio zahvalnost direktoru "Srbija voza", koji je prepoznao značaj Penzionerske kartice i obezbedio veliki popust za korisnike.

- Ovo je samo još jedan od dokaza kako država brine o penzionerima, pored konstantnog povećanja penzija koje se sada dešava već dva puta godišnje, i pomoći koju ćemo isplatiti krajem novembra od 20.000 dinara - izjavio je direktor Fonda.

On je istakao da se za Penzionersku karticu do sada prijavilo milion penzionera i pozvao one koji se još nisu prijavili da to učine, jer predstoji još popusta i iznenađenja. 
Svim korisnicima Penzionerske kartice, potpisani sporazum će omogićiti popust od 30 odsto za kupovinu pojedinačnih voznih karata na blagajnama i kartomatima „Srbija voza”, popust od 35 odsto za kupovinu pojedinačnih voznih karata putem interneta, kao i mogućnost kupovine opštih pretplatnih karata na blagajnama „Srbija voza” bez posedovanja SRB PLUS legitimacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading