NOVO HAPŠENJE SRBA U HRVATSKOJ ZBOG OBJAVA NA MREŽAMA! Čovek završio u zatvoru što je objavljivao pesme i stihove! LUDILO MOZGA!

Autor:

Svet

03.11.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin, star 32 godine, uhapšen je kada je došao u Knin i osumnjičen je da je iz mržnje objavljivao te sadržaje i tako prekršio javni red i mir.

NOVO HAPŠENJE SRBA U HRVATSKOJ ZBOG OBJAVA NA MREŽAMA! Čovek završio u zatvoru što je objavljivao pesme i stihove! LUDILO MOZGA!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Srbin iz Knina, koji živi u Srbiji, osuđen je danas u Šibeniku na 15 dana zatvora, jer je navodno statusima na Fejsbuku od 2019. vređao nacionalna osećanja Hrvata i veličaju Republiku Srpsku Krajinu.

Srbin je osuđen i proglašen krivim jer je na društvenoj mreži objavljivao stihove i pesme, koje se Hrvatima nisu sviđale.

Srbin, star 32 godine, uhapšen je kada je došao u Knin i osumnjičen je da je iz mržnje objavljivao te sadržaje i tako prekršio javni red i mir. Odmah je odveden u prekršajno odeljenje Oštinskog suda u Šibeniku, gde je osuđen na dve nedelje zatvora.

Ovo nije jedini slučaj da Hrvati po kratkom postupku zatvaraju Srbe zbog navodnog remećenja javnog reda i mira, a koji su došli da obiđu svoja imanja i kuće u Hrvatskoj. Nedavno je isti sud u Šibeniku zbog sličnih objava na 15 dana zatvora osudio i Milenu Borjan koja je iz Srbije došla u svoju kuću kod Knina, a isto je na društvenim mrežama iskazivala privrženost Republici Srpskoj Krajini.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading