JEZIVO! Prerušio se u ženu, pa oteo devojčicu i zlostavljao je 27 sati, OVAKO se spasila!

Autor:

Svet

19.10.2023

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endru Miler (53) iz Škotske je osuđen na 20 godina zatvora zbog otmice 13-godišnje devojčice, koju je potom seksualno zlostavljao tokom 27 sati.

JEZIVO! Prerušio se u ženu, pa oteo devojčicu i zlostavljao je 27 sati, OVAKO se spasila!

Foto: Police Scotland

Miler je koristio pseudonim Ejmi Džordž i prerušavao se kao žena kako bi privukao svoje žrtve i naveo ih da krenu s njim kolima. Na isti način je prevario i tinejđerku, koja je pošla s njim misleći da joj pomaže "da se ne smrzne". Nakon vožnje, odveo ju je u svoju kuću, gde ju je držao zatočenu 27 sati, seksualno uznemiravao i napastvovao. Devojčica je uspela da pronađe skriveni fiksni telefon i pozvala policiju.

Republika

Foto: Faceboook

Endru Miler kao žena

U policiji je devojčica ispričala da se Miler predstavljao kao žena po imenu Ejmi i da ju je nagovorio da krene s njim kako bi se zaštitila od hladnoće. Nakon toga, prisiljavao ju je da spava s njim i gleda pornografski sadržaj. Prilikom hapšenja, policija je pronašla 242 slike dece u eksplicitnim situacijama na Milerovim laptopovima.

Republika

Foto: Faceboook

Endru Miler kao žena

Sudija Lord Arturson je opisao Milerove postupke kao "odvratne i izopačene zločine", nazivajući ih "najgorom noćnom morom za svakog roditelja". Miler je osuđen na 20 godina zatvora zbog otmice i seksualnog zlostavljanja deteta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading