ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ISPROZIVAO N1: Mislio sam da osobe koje urade ovako nešto... UVREDE, KRV, JEZIVO (FOTO)

Autor:

Zabava

31.10.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevač u objavi na Instagramu oštro osudio postupak pomenutog medija.

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ISPROZIVAO N1: Mislio sam da osobe koje urade ovako nešto... UVREDE, KRV, JEZIVO (FOTO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Popularni pevač i kantautor Željko Joksimović prozvao je medijsku kuću N1 zbog promo najave u kojoj dominiraju uvrede i krv. 

Naime, poznati pop pevač je na svom profilu društvene mreže Instagram istakao da u skorije vreme nije video jeziviji prizor.

Foto: Printskrin/Instagram

Željko Joksimović zgrožen sadržajem koji plasira N1

- Odavno ne videh jeziviji promo. Krvava šahovska tabla. Mislio sam da se osobe koje urade ovako nešto, jednostavno rode takve... Sada sam sve sigurniji u to, da one vremenom, takve postaju... Uvrede na više nivoa, uredno potpisane, da slučajno neki autorski tantijem ne izostane... JEZIVO - napsiao je Joksimović u svojoj objavi u Instagram priči. 

Podsećamo, Željko Joksimović jedan je od najuspešnijih pop muzičara na ovim prostorima, a vlasnik je i produkcijske kuće "Minakord". 

Inače, Minacord Media u svojoj vlasničkoj strukturi ima tri televizije i, kao deo grupacije, i Tanjug TV. Među njima je i jedna od najboljih i najprofesionalnijih kablovskih televizija K1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading