PRVO POJAVLJIVANJE ALEKSANDRE MLADENOVIĆ NAKON SKANDALA: Evo kako pevačica izgleda nakon haosa sa bivšim dečkom! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

28.10.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica šokirala postupkom nakon životne drame i strahovanja za život!

PRVO POJAVLJIVANJE ALEKSANDRE MLADENOVIĆ NAKON SKANDALA: Evo kako pevačica izgleda nakon haosa sa bivšim dečkom! (FOTO)

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr,

Nakon što je prijavila, sada već bivšeg dečka Stefana Čečara, zbog uznemiravanja i pretnji, te ga i optužila za krađu, pevačica Aleksandra Mladenović je sada ponovo počela da nastupa, nakon što se sklonila iz Beograda zbog skandala koji je uzdrmao široku javnost.

Naime, Mladenovićeva je danima bila u strahu zbog svog partnera, koji ju je donedavno uznemiravao. Međutim, nakon što je malo došla sebi, pevalica je rešila da nastavi sa poslom, te je tako kao pravi profesionalac došla na zakazano slavlje, iako joj sigurno nije lako zbog cele situacije u kojoj se našla.

Kako se može videti na objavama, gosti su je sve vreme snimali, pa su kadrovi sa veselja osvanuli i na društvenim mrežama, a svi su primetili da se pevačica dobro drži, kao i da odlično izgleda.

Podsećanja radi, pevačica Aleksandra Mladenović prijavila je dečka Stefana Čečara, nakon čega je danima strahovala za svoj život. Iako mu je bilo zabranjeno da joj prilazi, Stefan se pojavio ispred njene zgrade, što je dodatno uznemirilo folkerku, te je zbog toga odlučila da privremeno promeni svoju lokaciju i napusti Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading