HITNA REAKCIJA POLICIJE: MUP Srbije ulaže urgentnu ŽALBU zbog MINIMALNE KAZNE koju je dobio bivši dečko Aleksandre Mladenović!

Autor: P. R.

Zabava

27.10.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova nezadovoljno presudom Prekršajnog suda, hitno podenta žalba protiv Stefana Čečara!

HITNA REAKCIJA POLICIJE: MUP Srbije ulaže urgentnu ŽALBU zbog MINIMALNE KAZNE koju je dobio bivši dečko Aleksandre Mladenović!

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr,

Folk pevačica Aleksandra Mladenović nedavno se našla u cenru skandala koji je uzdrmao celu Srbiju, kada je prijavila svog bivšeg dečka Stefana Čečara zbog uznemiravanja i pretnji, zbog čega mu je MUP Srbije izdao nalog za hitno napuštanje naše države, a Prekršajni sud kaznio ga je sa čak 120.000 dinara.

Međutim, kako se saznaje, Ministarstvo unutrašnjih poslova nije zadovoljno presudom Prekršajnog suda, te su najavili da će uložiti žalbu na minimalnu kaznu koju je Čečar dobio.

- Policija je pre dva dana izdala Stefanu nalog da hitno napusti Republiku Srbiju, na osnovu toga što nije naš državljanin i što je u našoj zemlji načinio krivični prekršaj. Nakon odluke Prekršajnog suda da Stefana kazne samo sa 120.000 dinara, MUP će uložiti žalbu - rekao je izvor, prenosi Telegraf, dok Stefan ima svega nekoliko dana da napusti Srbiju i vrati se u svoju zemlju, Bosnu i Hercegovinu.

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Stefan Čečar

Podsećanja radi, Aleksandra Mladenović je pre samo dva dana otkrila da se srela sa bivšim dečkom u policijskoj stanici, gde je istakla da se plaši za svoju bezbednost, kao i da nije sigurna na šta je sve njen bivši partner spreman da uradi.

Nije istina da sam ga prijavila u besu, prijavila sam ga iz straha za svoju bezbednost. On psihički nije dobro, ja sam ga vodila da se leči i nadala se da će biti bolje, ali, evo, vidite do čega je došlo, on je nestabilan. Pa, tri puta je pokušao da se ubije, još na sve to, on je mene zvao na video poziv da to gledam, to je jedna agonija i trauma mi je ostala… Pozvala sam roditelje da budu sa mnom, ne smem da ostanem sama jer ne znam šta taj čovek može da uradi, na šta je spreman - istakla je Mladevićeva za domaće medije, te nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Aleksandra Mladenović i Stefan Čečar

- Sve devojke sa kojima je bio su mi se javile, ima 20 njih... Sve su mi isto rekle, da je lažov i manipulator, da ih je novčano koristio… On je čovek koji ima poroke, nikad mu nije dosta novca, moj je ukrao, pa tvrdio da je samo "pozajmio". I posle svega on na Instagramu piše da me voli i da nas neće razdvojiti… Šta drugo da kažem osim da je jasno da mu nije dobro - rekla je pevačica nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading