"DECU ŽIVU SPALJUJU, A ĐOKOVIĆ ĆUTI"! Skandalozan NAPAD NA SRBINA: "Novače, i ti si otac"! Zagrmeo trostruki GS šampion

Autor:

Sport

28.10.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac ljut!

"DECU ŽIVU SPALJUJU, A ĐOKOVIĆ ĆUTI"! Skandalozan NAPAD NA SRBINA: "Novače, i ti si otac"! Zagrmeo trostruki GS šampion

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Na Bliskom Istoku besni rat između Izraela i Palestine i to je glavna tema svetski medija.

Oglasili su se i pojedini sportisti i podržali jednu ili drugu stranu, a neki očekuju da to uradi i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Konrektno, nekadašnji trostruki grend slem šampion u konkurenciji dublova, Endi Ram (43), javno je kritikovao najboljeg tenisera na svetu jer se do sada tim povodom nije oglašavao. On je u penziji od 2014. godine i kaže da Novak Đoković kao otac ne bi smeo da ćuti. 

- Siguran sam da su teniseri čuli priče. Oni znaju šta se dešava i to je nešto što ne bi smelo da se dešava, bez obzira na sve. Pomalo je razočaravajuće jer bi Novak Đoković kao otac i roditelj morao da bude osetliiviji na situaciju kada su dečica u Pojasu Gaze ubijana, spaljivana živa! Bilo bi jako lepo dobiti podršku teniskog sveta, ATP-a, ITF-a, ali mislim da oni ne pričaju o tome i to je veoma razočaravajuće jer su tako rešili da reaguju - rekao je Ram za "I24 njuz". 

Izraelacu je najbolji plasman u singlu bio 187. mestu, dok je u dublovima osvojio Australijan open 2008. godine, Vimbldon 2006. i 2007. Rolan Garos. Poslednji pehar osvojio je 2012. godine na Serbia open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aca

29.10.2023 19:53

Ostavite čoveka na miru. Kad komentariše što si komentarisao, kad ne komentariše što ćutiš. Imamo mi našu Gazu i naše Palestince na Kosovu pa dobar deo zapada i Evrope boli uvo za to tako da nas ovaj sukob netreba baš mnogo da interesuje. Divljaci su i jedni i drugi a ispašta sirotinja i deca i jedino mi je njih žao.