VODITELJKA PROGOVORILA O PORODIČNOJ TRAGEDIJI: Irina Vukotić otkrila zbog čega je odlazila kod psihijatra!

Autor:

Zabava

28.09.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoj privatni život vešto skriva od očiju javnosti, ali je jednom prilikom govorila o gubitku svoje majke, koji je jako teško podnela.

VODITELJKA PROGOVORILA O PORODIČNOJ TRAGEDIJI: Irina Vukotić otkrila zbog čega je odlazila kod psihijatra!

Foto: instagram.com/irinavukoticc

Voditeljka Irina Vukotić jako retko govori o svom provatnom životu, ali jednom prilikom je priznala da je tokom borbe bolom nakon gubitka svoje majke nije mogla sama da se izbori, pa je posetila psihologa i potražila moć. 

Smatram da je važno da se obratimo psihijatru kad nam je pomoć potrebna - kazala je voditeljka, pa dodala:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Irina Vukotić

- To sam i ja učinila kad mi je umrla mama, jer sam shvatila da me proganjaju neke sitne stvari. Tako sam u njegovoj ordinaciji pričala čak i kako nisam stigla da tog dana operem sudove pa sam ostavila neurednu kuhinju, pa me je tek psihijatar podsetio koliko su to nevažni detalji.

Voditeljka je bila izuzetno vezana za majku, zbog čega je nakon njena smrti potražila pomoć.

- Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš jer si ceo život svu ljubav ovog sveta davala za nas i kad je tebi nešto nedostajalo nikad nisi nikog opterećivala već si se nesebično i sa ljubavlju davala. Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš -  glasila je objavna koju je Irina podelila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading