KONTROVERZNA ZADRUGARKA SPOPALA ŠAKA POLUMENTU: Proganja ga i prati u stopu, on hitno preduzeo mere!

Autor:

Zabava

09.08.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šako Polumenta kulturno je odbio bivšu zadrugarku, ali mu je ona stavila do znanja da neće odustati!

KONTROVERZNA ZADRUGARKA SPOPALA ŠAKA POLUMENTU: Proganja ga i prati u stopu, on hitno preduzeo mere!

Foto: ATA Images

Kontroverzna zadrugarka, Slađa Lazić, boravila je deset dana u Crnoj Gori sa Majom Marinković, a kako saznaje Star, na moru je pikirala Šaka Polumentu.

Priliku da ga upozna imala je na jednom nastupu, a kada ga je srela u jednom lokalu, prišla je da se pozdravi, dok ju je pozvao na piće.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

- Slađa voli javne ličnosti. Kada je čula da je Šako na Zlatiboru, odmah je sela u auto i uputila se tamo, kako bi se družili. On ju je prvo pozvao na piće, posle čega se ona uslikala sa njim i odmah okačila fotografiju na svoj Instagram profil, jer pati od toga - govori za Star izvor blizak Slađi.

Republika

Foto: ATA Images

 

- Bila je vrlo koketna sa njim, ali s obzirom da se on smirio i povukao, vrlo ju je kulturno odbio. Čak joj je u jednom momentu rekao da mora da krene, a ona mu je povikala da je zaprati na Instagramu. Sada se ona utripovala da su oni ne znam ni ja koliko dobri, teško će se on Slađe otarasiti - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading