PEVAČICA JE IMALA 110 KILOGRAMA PA SKINULA 50: Ova dijeta je ključna, najbitnije je da nema GLADOVANJA!

Autor: M.O.

Lifestyle

09.08.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džesika je uspela je da skine ogroman broj kilograma i vrati devojačku liniju.

PEVAČICA JE IMALA 110 KILOGRAMA PA SKINULA 50: Ova dijeta je ključna, najbitnije je da nema GLADOVANJA!

Foto: instagram/printscreen/jessicasimpson

Pevačica Džesika Simson je doživela jednu od najvećih transformacija u Holivudu. U jednom trenutku imala je u jednom trenutku 110 kilograma, a potom je uspela da skine 50 u rekordnom roku.

Republika

Foto: instagram/printscreen/jessicasimpson

Džesika Simpson doživela je najveću transformacija

 

Pevačica i glumica otvoreno je pričala o problemima sa alkoholom, ali i koliko joj je bilo naporno da nakon treće trudnoće skine ogroman višak koji se pre svega negativno odrazio na njeno zdravlje.

Redukovanom ishranom i redovnim treningom potpuno je transformisala svoje telo, a kako se u međuvremenu saznalo, ona se pridržavala dijete za resetovanje tela.

 

 

- Gubila sam i ponovo dobila 45 kilograma tri puta, tako da sam mislila da se ovaj trenutak nikada neće dogoditi, ali napokon proletnje praznike provodim u bikiniju. Naporan rad, odlučnost i samopoštovanje. Od sreće sam se i rasplakala - napisala je Džesika.

 

 

Kluč je u ovim zdravim navikama koje su postale deo Džesikine svakodnevice, a to su:

Svakodnevna šetnja

Džesika je pešačila 14.000 koraka dnevno, a Pasternak je polako podsticao Džesiku na aktivnost, počevši od 6.000 koraka dnevno, koje je vremenom povećavao.

Obroci po programu za resetovanje tela

Džesika je jela tri obroka i dve užine iz Harlijevog programa za resetovanje tela. Što znači da je zdrava ishrana igrala veliku ulogu u njenom gubitku težine. Ovaj program, odnosno dijeta omogućava tri obroka i dve užine svakog dana, a svaki obrok uključuje proteine, vlakna i masti, dok su grickalice kombinacija proteina i vlakana ili proteina i masti. Ovaj plan zdrave ishrane je prilagođen svim potrebama, pa tako omogućava i uživanje i omiljenoj hrani.

- Ako ima rođendansku zabavu jedno veče i izlazak u grad drugo, normalno je da će da ugodi sebi obe te večeri, ali to je to, radi se o balansiranju na način koji to ne čini bolnim ili drastično različitim od vašeg života pre nego što ste se odlučili na ovu dijetu - , rekao je njen lični trener. 

Treniranje uz nadzor

Džesika je tri puta nedeljno trenirala po 45 minuta sa trenerom Sidnijem Libesom.

Resetovanje uma

Gubitak težine bio je mnogo više od vežbanja i pravilne ishrane, podrazumevao je potpunu posvećenost sebi i svom zdravlju. Što znači da je radila i na jačanju i čišćenju svoga uma, tako što je bar sat vremena dnevno ostavljala telefon i druge vidove komunikacije, kako bi se oslobodila stresa od preteranog broja informacija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading