SMRŠALA JE 63 KILOGRAMA UZ RUČAK KOJI SASTOJI OD TRI SASTOJKA: Potrebno je svega deset minuta da se napravi a TOPI salo!

Autor: M.O.

Lifestyle

31.07.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalan ručak od samo tri sastojka je novo otkriće!

SMRŠALA JE 63 KILOGRAMA UZ RUČAK KOJI SASTOJI OD TRI SASTOJKA: Potrebno je svega deset minuta da se napravi a TOPI salo!

Foto: feliciafitnesshealth/instagram/printscreen

Skidanje kilograma za mnoge može biti izazovan zadatak, ali Feliša Kitli, poznata kao fitness influenserka, dokazala je da je moguće postići neverovatne rezultate. Na svom Instagram profilu, otkrila je tajnu svog uspeha - poseban ručak koji je jela svakodnevno i koji joj je pomogao da izgubi neverovatnih 63 kilograma. Taj ručak sastoji se od samo tri sastojka: svežeg sira s niskim udelom masti, kuvane piletine i cheddar sira.

Feliša, koja ima 27 godina, podelila je svoju inspirativnu priču kako je uspela da postigne ove neverovatne rezultate zahvaljujući jednostavnom, a bogatom proteinima obroku.

Priprema ovog ručka traje svega desetak minuta, što ga čini idealnim izborom za zaposlene ljude koji žele da vode računa o svom zdravlju i ishrani.

Njena upornost i posvećenost predstavljaju inspiraciju mnogima koji žele da se oslobode viška kilograma i unaprede svoje zdravlje. Felišin primer pokazuje da uz pravilnu ishranu i redovno vežbanje, moguće je postići značajne rezultate u borbi protiv viška kilograma.

 

 

Na svom Instagram profilu,  influenserka Feliša je podelila video recepta u kojem je koristila jednostavne sastojke za pripremu ukusnog obroka. U kratkom klipu, Feliša je kašikom stavila jednu šoljicu nemasnog svežeg sira u posudu, a zatim dodala kuvanu piletinu koju je pripremila u fritezi na vruć vazduh samo osam minuta. Da bi obrok dobio još bolji ukus, Feliša je dodala jednu četvrtinu šoljice narendanog cheddar sira, prenosi "Krstarica".

Ovaj jednostavan recept je savršen za sve koji žele ukusan obrok bogat proteinima, a priprema se brzo i jednostavno. Feliša je još jednom pokazala kako zdrava i ukusna ishrana može biti dostupna svima, bez obzira na njihovu užurbanu svakodnevicu. Inspirativne objave poput ovog videa mogu motivisati mnoge da vode računa o svom zdravlju i isprobaju nove, ukusne recepte.

- Potrebno je samo 10 minuta da napravim ovo jelo, a drži me sitom i do nekoliko sati -, napisala je.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading