DUŠKO TOŠIĆ ODVEO LJUBAVNICU NA LUKSUZNO PUTOVANJE?! Manekenka bacila sve u rebus, svi čekaju da se oglasi on!

Autor:

Zabava

09.08.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se spekuliše o navodnoj aferi Duška Tošića i manekenke Ane Jovanović, a njena nova objava na Instagramu sve je zaintrigirala.

DUŠKO TOŠIĆ ODVEO LJUBAVNICU NA LUKSUZNO PUTOVANJE?! Manekenka bacila sve u rebus, svi čekaju da se oglasi on!

Foto: ATA Images, Instagram/anajovanovic1

Manekenka Ana Jovanović došla je u žižu javnosti zbog navodne afere sa fudbalerom Duškom Tošićem. Nekoliko puta su uhvaćeni na istom mestu, a sada je manekenka bacila sve u rebus novom objavom na svom Instagram profilu.

Ana se jedno vreme povukla iz javnosti i nije želela da komentariše navodnu romansu sa Tošićem, a njene nove fotografije sa letovanja navele su mnoge da pomisle da i sada manekenka i fudbaler uživaju zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a ✨ (@anajovanovic1)

 

Naime, Jovanovićeva je posetila ostrvo Bora Bora, pa se pohvalila na društvenim mrežama i snimke podelila sa mnogobrojnim pratiocima, a neki od njih su pomislili da je sa fudbalerom, s obzirom na Anin stori, gde govori kako "čekaju brodić".

Kako je manekenka sve vreme govorila u množini i stavljala srca, da se zaključiti da ona nije sama, a kako nikada nije objavljivala fotografije sa Tošićem, mnogi su komentarisali da je to još jedan znak da su oni možda i sada zajedno.

Da podsetimo, Anu i Tošića su zajedno uhvaćeni u Kataru, tokom Svetskog prvenstva, kada su oboje objavljivali fotografije sa istog mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ana

09.08.2023 22:23

I Dusko je objavio stori. U istom su hotelu.

jadnik

09.08.2023 22:26

Sta li ce mu ova sponzorusa?!

4 godisnja doba

10.08.2023 19:09

Tosic je sa cerkama u Grckoj, a ova sponzorusa je u Bora Bora. Hotel je istog naziva pa ste pomesali.