OVAKO SE IDE POD ŠATRU: Zorica Marković sa kolegom napravila LOM, pogledajte HIT snimak koji kruži mrežama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.08.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković uživala sa Ackom Nezirovićem, dok im je muzika svirala!

OVAKO SE IDE POD ŠATRU: Zorica Marković sa kolegom napravila LOM, pogledajte HIT snimak koji kruži mrežama! (VIDEO)

Foto: TikTok.com

Zorica i Acko

Pevačica Zorica Marković i njen kolega Acko Nezirović posetili su jednu proslavu pod šatrom, gde je atmosfera dostigla usijanje. Zoricu su muzičari oduševili, pa ih je kao pravi džek častila novčanicama dok su svirali ispred nje.

Zorica je snimak podelila na svom profilu na društvenoj mreži TikTok.

- I meni malo da sviraju - napisala je Zorica.

Pevačica je nedavno otvorila ovaj profil i svoju publiku redovno časti zanimljivim objavama, ali su je mnogi i iskritikovali zbog toga što se priključila masi zadrugara koji koriste ovu mrežu.

Inače, Zorica, koja je poznata kao veseljak, planira da uskoro otvori novu kafanu sa Acom Bulićem, a kako je izvor za Republiku otkrio, sprema se nešto neviđeno do sada.

- Aca je bio oduševljen tom idejom i odmah se dao u akciju. Kako su i Zorica i on ljudi koji su u ugostiteljstvu, tačno su znali koga će da pozovu i sa kim da se posavetuju oko detalja - naveo je naš izvor i dodao:

- Biće nešto do sada neviđeno na Balkanu. Ulaganja su ogromna, što zbog lokacije koja je top, što zbog enterijera koji će podsećati na svetske klubove, a opet će zadržati onaj balkanski šmek. Aca je nedavno otvorio objekat sinu u Knez Mihailović, te očigledno nastavlja da širi uspešan biznis. Ovaj plan sa Zoricom i Anom biće sigurno pun pogodak - završio je izvor za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

Zorica, Ana i Aca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading