EMA JE HEROINA "ŠKOLE SMRTI", ESTRADA POKRENULA NOVI APEL: Kosta Kecmanović zavio je Srbiju u crno, a njeno ime i prezime će se večno pamtiti!

Autor:

Zabava

07.05.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović, kao i mnoge druge poznate ličnosti ujedinili su se da se ime Ema Kobiljski pamti doveka.

EMA JE HEROINA "ŠKOLE SMRTI", ESTRADA POKRENULA NOVI APEL: Kosta Kecmanović zavio je Srbiju u crno, a njeno ime i prezime će se večno pamtiti!

Foto: Tanjug/AP/Republika

Kosta Kecmanović

U Srbiji je u petak proglašena trodnevna žalost, sve do večeras, zbog masovnog i svirepog masakra u OŠ ,,Vladislav Ribnikar", koji je počinio maloletni Kosta Kecmanović. On je svoje drugare iz odeljenja pobio, kako se navodi, bez trunke savesti, sa već unapred pripremljenim scenario, koji je mesec dana kovao. 

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović ubica iz OŠ "Vladislav Ribnikar"

 

Devojčica, koja nosi epitet heroine pomenute škole, Ema Kobiljski sahranjena je juče, a mnogi pripadnici estradnog neba ujedinili su se da nju trebaju pamtiti po imenu i prezimenu doveka. 

Foto: printscreen/Republika

Kosta Kecmanović ubica iz OŠ "Vladislav Ribnikar"

 

Naime, Ema je devojčica koja nije bila na Kostinom spisku da odstrel, ali je ubijena od strane maloletnog monstruma, jer je stala pred njega i pokušala da ga spreči i urazumi. No, njegovom svirepom nagonu nije moglo da se stane na put, te ju je on usmrtio iste sekunde. 

Sada se pojavila fotografija na kojoj se apeluje da Ema Kobiljski bude zauvek upamćena. 

 

 

- Dragi ljudi, molim vas da devojčica E. K. nastradala u OŠ ,,Vladislav Ribnikar" ne ostane u sećanju samo po inicijalima, a ubica punim imenom i prezimenom. Pamtimo njeno ime i prezime. Sećajmo je se kao devojčice heroja koja je hrabro stala ispred ubice (Koste Kecmanovića), pokušala da ga urazumi i na taj način spasila živote. Nije bila na spisku. Ema Kobiljski. - stoji na fotografiji koju su objavile mnoge poznate ličnosti, među kojima se našla i Milica Todorović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading