SLAVICA ĆUKTERAŠ VAN SEBE, PRESEKLA SVE ZBOG MASAKRA: Usled silnih tragedija donela ŠOK ODLUKU, dala primer svima! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

06.05.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicinu odluku podržali su mnogi, upravo zbog toga što se danima unazad mogu videti uznemirujući snimci i poruke na kojima deca drže pištolje, podržavaju ubice, dele potresne sadržaje i parole.

SLAVICA ĆUKTERAŠ VAN SEBE, PRESEKLA SVE ZBOG MASAKRA: Usled silnih tragedija donela ŠOK ODLUKU, dala primer svima! (FOTO)

Foto: printscreen/Kurir TV

Nakon sto je pokrenuta akcija da se u Srbiji ukine društvena mreza TikTokSlavica Ćukteraš je prva javna ličnost koja je to uradila i javno saopštila, a pozvala je i sve ostale da obrišu svoje naloge i potpišu peticiju o ukidanju ove mreže u Srbiji.

Mnoge javne ličnosti poseduju pomenutu platformu i jako su popularni na istoj, međutim, po svemu sudeći, određeni sadržaj koji se prikazuje na datoj platformi okarakterisan je kao velika opasnost za buduće mlade ljude i generaciju uzimajući u obzirom sveukupnu situaciju, a isto tako i mnogobrojne bizarne i rizične "izazove" kojima su podlegla deca kako bi imali što više pregleda na TikToku i bili što više praćeniji i skrenuli pažnju na sebe.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić, Twitter

Kosta Kecmanović pucnjava na Vračaru u školi

Pevačicinu odluku podržali su mnogi, upravo zbog toga što se danima unazad mogu videti uznemirujući snimci i poruke na kojima deca drže pištolje, podržavaju ubice, dele potresne sadržaje i parole.

Dok neki komentarišu kako bi zabrana ove aplikacije značila i "ukidanje slobode govora", Slavica se odlučila na ovaj korak, a poznato je da je ona bila jako popularna na pomenutoj mreži, te je redovno sa svojim pratiocima delila zabavne snimke, ali je rešila da stavi tačku i ugasi svoj profil.

- Ja sam svoj nalog na TikToku izbrisala - napisala je Slavica i svoju odluku podelila na Instagram storiju, a da li će njenim koracima krenuti i ostale javno ličnosti, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Republika

Foto: instagram.com/cukterasslavica

Slavica Ćukteraš obrisala TikTok zbog masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ana

06.05.2023 22:31

Bravo Slavice! U borbu se mora krenuti odmah!Ova mreza nasoj deci nista dobro doneti nece. Nema cekanja! Poslednji je trenutak!

Sanja

06.05.2023 22:41

Hitno ukidanje platforme Tik Tok. Svako mora dati svoj doprinos. Hitno je! Stradaju nam deca!

Dalibor

06.05.2023 22:43

Bravo! Ukinuti hitno platformu Tik Tok u Srbiji!

Tanja

07.05.2023 10:41

Slavica je upravu