"NE ZANIMA NAS VAŠ STORI IZ KAFIĆA DANAS" Besna Sofija Milošević o društvenoj odgovornosti: Moramo da pričamo o mrtvoj deci i nedužno stradalim ljudima!

Autor:

Zabava

05.05.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka se obratila putem storija na društvenoj mreži Instagram i osudila ovaj vid ponašanja!

"NE ZANIMA NAS VAŠ STORI IZ KAFIĆA DANAS" Besna Sofija Milošević o društvenoj odgovornosti: Moramo da pričamo o mrtvoj deci i nedužno stradalim ljudima!

Foto: Privatna arhiva

Sofija Milošević

Sofija Milošević je osudila ljude koji ostavljaju monstruozne komentare ispod objava pretučene Nataše Šavije i nju krive za to što je dobila batine. Ona je priznala da se razočarala u društvo u kojem živimo, a danas je imala još jedan izliv. Sofija se prvo oprostila i od žrtava nastradalih u masakru u Mladenovcu:

Republika

Foto: Instagram.com/sofijamilo, ATA Images

Sofija Milošević, Nataša Šavija, Stefan Karić

- Duša me boli, Bože, daj im snage - ispisala je Sofija na društvenoj mreži Instagram.

Ona je potom osudila ljude koji su danas bezbrižno uživali u kafićima i koji se nisu dovoljno društveno aktivirali nakon dva masakra koji su Srbiju zavili u crno.

- Da li vas ovo ne interesuje jer se dogodilo u Mladenovcu, a ne u vašem dvorištu? Da se desilo u vašem, bili biste strašno uvređeni. Nas koji imamo empatiju i svest - ne zanima nas vaš stori iz kafića danas. Strašno. Lično imam potrebu da pričam o mrtvoj deci i nedužno stradalim ljudima. Zašto? Zato što ne želim da ovo nikada zaboravimo. Želim da uradimo sve što je u našoj moći da se ovo nikada ne ponovi. Zato što poštujem sve umrle, i makar mali deo se saosećam sa roditeljima stradalih, jer ne mogu da osetim tu strahotu kao što oni osećaju, želim da pričam o ovome. Dužni smo im svi to. Ne smemo dozvoliti da za deset dana svi zaboravimo ovo. Šta si danas uradio drugačije? da li si pričao sa svojim bližnjima? da li si pričao sa svojom decom? svačija uloga u ovome je važna - poručila je ona na svom storiju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Sofija Milošević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading