''U SVETU LUDAKA SAMO SU LUDACI ZDRAVOG RAZUMA!'' Jovana Jeremić progovorila o MASAKRU u školi i maloletniku koji je zavio u crno devet porodica i celu Srbiju!

Autor:

Zabava

04.05.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić brutalno surova nakon tragedije koja je juče potresla čitavu Srbiju.

''U SVETU LUDAKA SAMO SU LUDACI ZDRAVOG RAZUMA!'' Jovana Jeremić progovorila o MASAKRU u školi i maloletniku koji je zavio u crno devet porodica i celu Srbiju!

Foto: Tv Pink, Nemanja Pančić

Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom jučerašnje tragedije koja se dogodila juče u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar''.

- Ovo je velika tragedija koja je zadesila celu zemlju, ja sam rekla, po drugi put sam umrla kad sam videla da se ovo dogodilo, negde, svi moji strahovi i sve ono što je bilo potisnuto je ponovo aktivirano. Jako mi je žao, izjavljujem saučešće svim roditeljima čija su deca usmrćena. To je velika tragedija i patnja. Ja sam juče bila sva slomljena, duša mi je plakala. Jasno je da je dečko ubica. Krivi su roditelji koji nisu razgovarali sa svojim detetom i kriva je škola. Ne može da mi kaže niko da nastavnik, razredni starešina, nije znao da mali ima problem. Ja sam neko ko jeste bio žrtva vršnjačkog nasilja i neko ko je mogao da ima momente da želi da se osveti, ali ja sam se osvetila znanjem. Tako što sam u srednjoj školi bila bolja nego u osnovnoj, a on je uzeo pušku i pobio ih. Najviše je problematično što niko nije razgovarao sa tim detetom - priča Jovana i daje svoj sud o tome šta nekoga može da natera na ovakav zločin:

Foto: printscreen/RED TV

Jovana Jeremić o masovnom ubistvu u Osnovnoj školi ''Vladislav ribnikar''

- Ugnjetavanje svakodnevno od strane odeljenja. On je bio žrtva nasilja odeljenja. Odeljenje mu se podsmehivalo, govorili su da ima bolesnu ambiciju i da se baca kada dobije četvorku. Ja imam čak neke informacije da nastavnici nisu sankcionisali te đake koji su nekog ko je odličan i ko ima sve petice, umesto da nazivaju odlikaš, nazivali su ga štreberom. Mi živimo u društvu gde se najbolji proglašavaju ludacima. Ja sam za mnoge u javnosti ludak, ja pričam samo istinu. Moj odgovor je ''U svetu ludaka samo su ludaci zdravog razuma!'' Ako je ludost to što oni govore da je ludost, onda su ludi ljudi zapravo najpametniji. Govore ono što oni drugi ne smeju i nemaju mogućnosti da kažu. Greška je napravljena u porodici, zato što otac i majka nisu dovoljno pričali, da bi videli da mali ima problem. I postavlja se pitanje, gde sam ja shvatila da je greška kod razrednog starešine i školstva?! Dete je ubica, izvršilac krivičnog dela. Dete je tražilo da bude prebačen iz jedne smene u drugu, ZAŠTO? Zato što jeste maltretiran od strane dece, a razredni starešina na to nije reagovao. Ako imate dete koje ima sve petice i maltretira ga celo odeljenje, vi morate da kažete ''Stani! Ti si lošiji od njega, on je odlikaš, on je najbolji! Moraš da poštuješ boljeg od sebe jer on je najbolji!'' Mi imamo problem što naše društvo bolje taba, prikazuju nas da smo ludi, da smo nenormalni, da smo bolesno ambiciozni, zato što želimo da budemo prvi! E zato je došlo do ovog problema. Deca nisu na vreme sankcionisana ako su ovog malog ugnjetavala, on je trpeo nasilje danima i mesecima i tražio je premeštaj, a o tome su svi ćutali. Ja njega ne pravdam, on je ubica, počinio je najmonstruozniji zločin, ali to je dovelo do njegovog okidača. Omalovažavanje dece, a najviše ne reagovanje onog ko je trebalo tu decu da postroji. Streljana? Odakle mali od 14 godina u streljani? To je krivica oca. Deca ne mogu da idu u streljanu. Da nisam ovo u svom poslu, najgledanije TV lice, ja bih bila specijalac u BII. Pušku koristim samo u streljani kad me gledaju bolji od mene. Imamo odgovornost streljane gde je pucao i deteta koji je išao sa maloletnikom u streljanu. Nemojte pričati gluposti o rijalitiju. U rijalitiju se ne puca, tamo se nasilje najstrožije kažnjava! Deca ne gledaju rijaliti, igraju igrice i gledaju jutjubere, gledaju influensere, gledaju Tik-tok. Igrice su proizvod đavola. Satanisti zapada koji žele da uništavaju omladinu. Pogledajte samo boje, tu su svi pozivi na smrt, na samoubistvo, na to da budeš ili samoubica ili da budeš dželat. Mali je iskopirao igricu koji je igrao.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Oproštaj od nastradalih u masovnog ubistva

Ona se osvrnula i na činjenicu da neki pokušavaju da politizuju čitav zločin.

- To je najmonstruoznije! Šta je kriv Vučić što se ovo dogodilo? Čovek se borio za Kosovo i Metohiju kad se ovo dogodilo. U krajnjoj liniji, kad spominju Ružića, mogu ja milion stvari da kažem šta nije dobro u prosveti. Šta je tu mogao Ružić? Nemoj da bežimo od odgovornosti. Krivica je u roditeljima i krivica je u školi! Roditelji što nisu videli da dete ima problem i nastavnici i direktor što nisu videli da dete proživljava patnju i da je dete izloženo vršnjačkom nasilju. To je krivica! Krivica je i u streljani koja je primila to dete da puca, dete je maloletno! To su sve krivice koje su neoprostive! Nemojte prebacivati nešto na državu što nije - zaključila je Jovana za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Realnost

04.05.2023 19:16

Prvo se truju deca pa onda svi zajedno gledamo poslednice i razmatramo odakle su

MRRRSH

04.05.2023 20:08

I VI MEDIJI I OVA SA PINKA PORMOVISETE ZADRUGU BLUD NEMORAL NASILJE UBICE...UMUKNITEEEEE

Mićo

04.05.2023 20:31

Ne znam kako sada svi znaju da je K.K. bio izložen nasilju. Valjda bi roditelji, koji nisu bilo ko, preduzeli mjere da zaštite dijete da je bilo nasilja. Šta ako je samo želio da ukloni konkurenciju, ili jednostavno da demonstrira moć. Sa druge strane gledano, bilo je samo pitanje kada će se nešto slično desiti. Ja no maltretiranje nastavnice završilo de tako što se škola izvinila vinovnicima. Danas je nastavnica povrijeđena nožem. Zašto? Zato što se ne smije uputiti kritika "tatinom sinu ili kćerki", a kamo li dati ocjena manja od 5. Odmah dolazi inspekcija da smijeni direktora i suspenduje "neodhovornog" nastavnika. I mi, nadtavnici, smo se pretvorili u kukavice. Zbog toga ćemo stradati još više, kao i nedužna djeca.

Smeško

05.05.2023 00:31

Ova likuša je jedan od uzroka stanja u kome se nalazimo.Povrh svega,toliko je bahata da sebi daje za pravo da komentarise ovu tragičnu situaciju.