RAĐEN IZVEO SUPRUGU I SINA IZ PORODILIŠTA! Vaterpolista ne ispušta naslednika iz ruke, evo kako pevačica izgleda nakon porođaja! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen izašao iz "Narodnog fronta" sa suprugom Milicom Ristić i sinom Aleksejem u nosiljci.

RAĐEN IZVEO SUPRUGU I SINA IZ PORODILIŠTA! Vaterpolista ne ispušta naslednika iz ruke, evo kako pevačica izgleda nakon porođaja! (FOTO)

Foto: ATA Images/M.M.

Vaterolista Nikola Rađen pre nekoliko dana dobio je sina Alekseja sa pevačicom Milicom Ristić, a danas je suprugu i naslednika izveo iz porodilišta.

Rađen je danas oko podneva suprugu i sina kojem su dali ime Aleksej odveo u porodični dom. Vidno srećni i nasmejani, slavni vaterpolista i pevačica napustili su "Narodni front" i ispozirali prisutnim fotorepoterima.

Ono što su mnogi primetili jeste da se penzionisani Rađen malo zapustio, odnosno dobio nekolik kilograma viška, a kako novopečeni roditelji izgledaju, pogledajte u galeriji.

Podsetimo, Nikola je organizovao proslavio u jednom prestoničkom lokalu i tom prilikom, za medije, otkrio da će se naslednik zvati Aleksej, a ime su smislile njegove i Anine naslednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading