TENISERKA DILERKA OSTALA BEZ ADVOKATA! Otkrivamo razlog zbog kog je otkazano punomoćje!

Autor:

Hronika

18.03.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj teniserke koja je prevozila drogu na Kopaonik ne prestaje da šokira javnost!

TENISERKA DILERKA OSTALA BEZ ADVOKATA! Otkrivamo razlog zbog kog je otkazano punomoćje!

Foto: instagram

Uhapšena Jelena M.

Beograđanka Jelena M. ( 19)  maturantkinja srednje škole i teniski trener koja je uhapšena početkom nedelje dana kada je policija u smartu kojim je upravljala pronašla 8,5 kilograma marihuane ostala je bez advokata, saznaje Republika.

Katarina Đorđević potvrdila je našu informaciju i otkrila da joj majka teniserke otkazala punomoćje iz materijalnih razloga.

 - Da, majka Jelenina mi je rekla da nemaju novca da me plate i otkazala mi je punomoćje. Ja sam posetila Jelenu u pritvoru i ona mi je rekla da su joj otac i majka rekli da je više neću zastupati i da joj je zao zbog toga - rekla je advokat Đorđević za Republiku.

Podsetimo, pretres kola nekadašnje šampionke Srbije u konkurenciji do 14 godina,  izvršen je u naselju Kumodraž, i tom prilikom je u gepeku kola  otkrivena crna sportska torba sa 20 paketa marihuane.  Osim crne torbe u gepeku smarta je bilo više teniskih reketa, a  u smartu na mestu suvozača je bio tinejdzer star 17 godina. Nijedno od njih se nisu opirali prilikom hapšenja i Jelena je policiji odmah rekla da je teniski trener i  da ona i mladić zatečen u autu sa njom idu sa Kopaonika gde su joj torbu dala NN lica da poveze nekome u Beogradu ko je bude zvao. 

Rekla je da nije otvarala torbu i da joj je rečeno da su unutra lične stvari, saznaje naš list od izvora bliskog istrazi.

Ona je iz Kumodraža policijskim kolima odvedena na saslušanje u SBPOK zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga .

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu Jelena M. nije iznela odbranu jer je odlučila da se brani ćutanjem u ovoj fazi postupla.

Istražnim organima je tokom legitimacije rekla da već neko vreme živi sa emotivnim partnerom koji je  MMA trener kao i da ona povremeno zaradjuje dajući privatne časove tenisa deci.

Komšiluk tinejdžerke zgrožen je vešću o Jeleninom hapšenju jer tvrde da važi za primerenog sportistu i lepo vaspitanu devojku koju je odgajala majka vaspitačica dok je otac radio kao profesionalni vozač kamiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading