ŠOK OBRT U SPLITU! Željko Samardžić će ipak pevati u Hrvatskoj, gradske vlasti hitno reagovale!

Autor:

Zabava

18.03.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je odlučeno da Željko Samardžić 19. avgusta neće pevati pred splitskom publikom na Sustipanu odlukom direktora Park šume "Marjan" Marka Pejnovića, desio se preokret.

ŠOK OBRT U SPLITU! Željko Samardžić će ipak pevati u Hrvatskoj, gradske vlasti hitno reagovale!

Foto: Republika

Željko Samardžić

Drama oko zabrane naših pevača na hrvatskom području, dobila je novi talas kada je koncert Željka Samadžića zabranjen u Splitu.

Kako se nezvanično saznaje od izvora iz Hrvatske, gradske vlasti su poništile odluku o zabrani održavanja koncerta našeg pevača 19. marta u Splitu koju je doneo direktor Park šume "Marjan" Marko Pejnović.

Republika

Foto: ATA Images

Željko Samardžić koncert u Splitu

Pejnović je naveo da je odluka isključivo njegova.

- Odluka je moja. Ja sam je doneo i imam na to pravo. Muzika Željka Samardžića ne odgovara Sustipanu - rekao je za Slobodnu Dalmaciju direktor Park šume "Marjan".

Nakon ovog saopštenja, mnogo se ljudi pobunilo jer je Samardžić pevač koji je više puta nastupao na tom području i jedan je od omiljenih izvođaća za čiji se nastup uvek traži karta više, te se pretpostavlja da je to uticalo na preokret i novu odluku da se koncert ipak održi, piše Kurir.

Republika

Foto: Republika

Željko Samardžić koncert u Splitu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading