RADU OPTUŽILI DA JE HOMOFOB: Pevačica udarila na stajling trans glumice, ona žestoko uzvratila: Zabole me ko šta ima u GAĆAMA!

Autor:

Zabava

15.03.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović je istakla da bi je naši modni stručnjaci "razapeli" da je ponela istu kreaciju kao svetski poznata glumica Hanter Šejfer.

RADU OPTUŽILI DA JE HOMOFOB: Pevačica udarila na stajling trans glumice, ona žestoko uzvratila: Zabole me ko šta ima u GAĆAMA!

Foto: ATA Images, Tanjug/AP

Rada Manojlović našla se na meti žestokih kritika tviteraša da je homofobična, i to samo zbog toga što je negativno komentarisala stajling glumice i manekenke Hanter Šejfer, koja se javno izjašnjava kao trans-žena.

- A na ovo se modni stručnjaci oduševljavaju, "vau, neverovatno, ekstravagantno, modni izraz, kreativna sloboda", trte-mrte. "Ovo je moda, Radmila, ti to ne razumeš", more marš. Vaše idiotarije su visoka moda, umetnička sloboda i uvek "imaju neku poruku", a moji minjaci vam bodu oči. More motka - napisala je Rada uz sliku američke glumice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hanter Šejfer

Ipak, nakon njene objave Rada je dobila mnogo uvredljivih komentara na račun svog stava, pa su joj mnogi rekli da je jako ružno to što komentariše osobu koja je transseksualna.

- Rado, ovo što radiš je dno dna. Zašto vređaš Hanter, koja se javno izjašnjava kao trans-žena? Sve sam verovao, ali da ćeš i ti biti homofob, nisam! Sramota! Svojim komentarima pljunula si na celu LGBT populaciju! Samo nam još fale homofobne izjave polugole pevačice Rade Manojlović - glase neki od komentara na Radin post.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

Ovo je iznerviralo Manojlovićevu, koja se u svom stilu obratila hejterima i objasnila na šta je tačno mislila.

- Komentarišem haljinu, to jest stajling, i licemerje naših modnih kritičara i šta bi govorili isti ti koji nju-njega sada hvale kad bih ja to obukla, a prozivaju me homofobičnom (plus i ne znam ko je na slici). Vi se sami pronazalite, apsolutno vam niko nije kriv. Niti vas je iko pomenuo i prozvao, opustite se, stvarno me zabole ko je ko i ko je šta i šta ima u gaćama i kako se izjašnjava. Ni na tren nisam pomislila na to, niti uopšte znam ko je na slici! Samo sam komentarisala stajling, a vi ste to uspeli da izokrenete i izvitoperite. Sami od sebe pravite žrtve, ali tako što vređate i napadate mene - napisala je Rada.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Rada Manojlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading