OBLJUBIO ŽENU SA INVALIDITETOM I POKUŠAO DA SILUJE DEVOJKU! Manijak iz Prokuplja iza rešetaka!

Autor:

Hronika

15.03.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

T.U. se tereti da je, između ostalog, pre više od mesec dana presreo devojku i da je povukao u obližnji šljivak gde je pokušao da je siluje, ali je ona uspela da pobegne.

OBLJUBIO ŽENU SA INVALIDITETOM I POKUŠAO DA SILUJE DEVOJKU! Manijak iz Prokuplja iza rešetaka!

Foto: Shutterstock

Zlostavjanje mlade devojke

T.U. (30) iz Prokuplja optužen je za krivično delo silovanje u pokušaju nad devojkom (29), potvrđeno je u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

On se tereti da je pre više od mesec dana, presreo devojku i da je povukao u obližnji šljivak gde je pokušao da je siluje, ali je ona uspela da pobegne. Brzo je identifikovan i uhapšen, a nakon istrage, brzo je podignuta optužnica protiv njega.

Protiv istog lica, kako nam je rečeno u Višem tužilaštvu u Prokuplju, podneta je i krivična prijava da je ranije, pre ovog dela za koje je optužen, u dva navrata obljubio nemoćnu žensku osobu iz okoline Žitorađe. Reč je o ženi koja sama živi i koja je invalid, a T.U. ju je u dva navrata obljubio.

U toku je veštačenje oštećene žene, nakon čega bi trebalo da se odluči o daljim koracima.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading