Uhapšena još jedna devojka (22) zbog pomaganja u likvidaciji Ranka Eskobara! Locirana u Sarajevu!

Autor:

Hronika

14.03.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za devojkom je bila raspisana međunarodna poternica.

Uhapšena još jedna devojka (22) zbog pomaganja u likvidaciji Ranka Eskobara! Locirana u Sarajevu!

Foto: St/N. Pančić, MUP

Pumpa gde je ubijen Ranko Radošević

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo večeras su uhapsili žensku osobu A.Š, rođenu 2001. godine u Brčkom, a za kojom je raspisana međunarodna poternica zbog krivičnog dela ubistva, počinjenog na štetu R.R., dana 09.03.2023. godine u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP-a KS.

Reč je o Ranku Radoševiću Eskobaru, koji je ubijen na benzinskoj pumpi, a prema navodima medija iz Srbije ona je pomagala ubicama, koji su već uhapšeni u Srbiji.

Ranko Radošević, poznatiji kao Ranko Eskobar, ubijen je 9. marta dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju.

Policija je ranije uhapsila Stefana Zlatanovića (28) i Luku Vučetića (26) zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića. Uhapšena je i saučesnica u ovom zločinu, a reč je o malolenoj ženskoj osobi.

Stefan i Luka su ubistvo Radoševića "odradili" zbog duga za drogu i to je bio način da "skinu" dugovanje. Oni su se posle ubistva krili u štek stanu na Novom Beogradu, gde ih je uhapsila beogradska policija.

Eskobar je slovio za vođu nikšićkog klana, koji usko sarađuje sa škaljarskim klanom. Njegovo ime se spominjalo i nakon hapšenja klana Veljka Belivuka, kada se jedno od pronađenih vozila vodilo upravo na Radoševića.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading