PONOVO PALA NA KOŠARKAŠA! Džehva upecala kontroverznog Lesora, isplivali svi detalji njihove TAJNE VEZE!

Autor:

Zabava

15.03.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tedoora Džehverović uživa u ljubavi sa košarkašem Matijasom Lesorom, saznaju mediji.

PONOVO PALA NA KOŠARKAŠA! Džehva upecala kontroverznog Lesora, isplivali svi detalji njihove TAJNE VEZE!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Starsport

Iako je nedavno okončala dugogodišnju vezu s Ninom ČelebićemTeodora Džehverović je već uplovila u nov emotivni odnos, i to sa znatno poznatijim Partizanovim košarkašem, Matijasom Lesorom.

Naime, atraktivna pevačica je pre dva dana u hali Pionir s tribina bila najglasnija na večitom derbiju, a sa sobom je povela i dve drugarice koje su joj pravile društvo. U opuštenom, ležernom izdanju, s minimalno šminke na licu i bez brushaltera, čime je posebno privlačila pažnju navijača, Džehva je euforično bodrila crno-bele.

- Teodora i Lesor su odnedavno zajedno. Još uvek taje i odnos i osećanja, kako zbog svoje privatnosti koju žele da sakriju od očiju javnosti tako i zbog Džehvinog bivšeg dečka Nina Čelebića, koji je još uvek nije preboleo - ispričao je izvor blizak atraktivnoj pevačici.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović i Matijas Lesor se prate na Instagramu

Kako se dalje otkriva, ona je izvukla pouku iz ranijih emotivnih odnosa koji su prekinuti i zbog velikog pritiska javnosti, pa je ovoga puta odlučila da svoju intimu sačuva za sebe.

- Veza s Anđelom Rankovićem je i prekinuta zbog novinskih napisa, najčešće neistinitih, na koje se pecala njegova porodica te je njihov odnos bio osuđen na propast. Sličnu sudbinu je doživela i veza s Ninom, pa je Džehva sada opreznija - ispričao je izvor za Alo blizak pevačici.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović, Nino Čelebić i Anđelo Ranković

Lesora i Teodoru upoznali su zajednički prijatelji i varnice među njima odmah su sevnule. Iako je Francuz, njih dvoje komuniciraju na engleskom, mada on solidno zna i naš jezik.

- Matijas Lesor je 2017. i 2018. godine igrao za Crvenu zvezdu, nakon čega se vratio u Francusku, ali je u našu zemlju ponovo došao krajem 2021. kao igrač Partizana. Godine provedene u Srbiji učinile su da nauči dosta o našem govornom području, ali i o kulturi, hrani, mentalitetu... Teodora i on su kliknuli na prvu, temperament im je sličan i savršeno se slažu - ispričao je izvor.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Teodoru su novinari na derbiju u hali Pionir zatekli pitanjima otkud ona tu i koga bodri, a na koja je pevačica pokušala da izbegne odgovor.

- Ovo mi je prvi derbi. Navijam za Partizan oduvek, rođeni brat i tata mi navijaju za taj klub i onda sam ga i ja uz njih zavolela. Više volim košarku od fudbala. Ne smem da vam otkrijem koji mi je košarkaš najdraži, jer ćete me odmah spojiti s njim, a za tim nema potrebe - rekla je ona kroz smeh.

Republika

Foto: ATA Images/Dušan Milenković

Teodora Džehverović na derbiju

Povezivali je s Lukom Vildozom

Teodoru su mnogi povezivali i s Lukom Vildozom iz Crvene Zvezde, koji je prati na Instagramu. Ovu informaciju je demantovala na istoj društvenoj mreži.

- Moj sledeći dečko me neće pratiti na Instagramu, a ni ja njega - napisala je između ostalog Džehva, a pored toga, ona je objavila i set fotografija raznih devojaka u zagrljaju Afroamerikanaca, uz opis: "Moj budući dečko i ja", čime je potvrdila navode da je s Lesorom.

Republika

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Matijas konfliktan i agresivan

Po završetku utakmice Matijas Lasor nasrnuo je na igrača iz suparničkog tabora Filipa Petruševa. Njih dvojica su se sporečkala ranije tokom meča, kada je Lesor pao posle duela s Petruševim i hteo da se tada razračuna s njim, u čemu su ga sprečili saigrači. Iako se on nešto kasnije vratio na parket i igrao kad i pomenuti suparnik, nije bilo nagoveštaja da će se sukob nastaviti.

Međutim, čim se odigrao poslednji šut na derbiju, Lesor je kod centra terena krenuo ka Petruševu, najpre ga gurnuo, a onda i pokušao da ga udari. Ružnu scenu su zaustavili Partizanovi igrači, koji su ratobornog centra Partizana sklonili od crveno-belog rivala.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor i Filip Petrušev derbi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading