PRIVATNI SNIMAK TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Nakon raskida sa Ninom, otkriveno sa kime spava sada pevačica!

Autor:

Zabava

19.02.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović objavila privatni snimak!

PRIVATNI SNIMAK TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Nakon raskida sa Ninom, otkriveno sa kime spava sada pevačica!

Foto: Instagram.com

Pevačica Teodora Džehverović je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila snimak u kojem prikazuje igračke koje je kupila, te je otkrila da sa plišanom životinjom planira da spava.

 

Inače, Teodora je nedavno raskinula sa košarkašem Ninom Čelebićem, nakon čega je isplivala slika da se on povukao u rodno mesto, gde provodi vreme sa psom i porodicom. Detalji raskida Teodore i Nina još uvek nisu poznati javnosti, ali pevačica je odlučila da stavi tačku oko spekulacija kada je njen ljubavni život u pitanju. 

Foto: Instagram.com printscreen

Nino Čelebić

 

- Definitivno sam profesionalac u trošenju novca na gluposti, umesto da na pumpi kupim nešto da grickam, ja sam kupila ovo čudo. Želim da mi bude tu i da spavam sa tom plišanom igračkicom, nešto mi to fali. Zamišljam sebe kako legnem uveče i imam to nešto što zagrlim. A ova druga igračka je definitivno mnogo bolja zato što će mi izlečiti stres, nadam se - rekla je Džehva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladan

19.02.2023 16:57

Ona je veći majstor za krevet nego za pevanje.