OLGA I IVAN ČUDILI SU SE KRVNOJ GRUPI SVOG SINA, A ONDA SU POSLE TRI MESECA DOBILI POZIV: "Ostavite dečaka u sirotištu"

Autor: N.J.

Lifestyle

15.03.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Posle rezultata saznali su da dete nije njihovo.

OLGA I IVAN ČUDILI SU SE KRVNOJ GRUPI SVOG SINA, A ONDA SU POSLE TRI MESECA DOBILI POZIV: "Ostavite dečaka u sirotištu"

Foto: www.profimedia.rs

Olga Aljohin (33) iz Rusije nije dugo mogla da ima decu, pa je otišla na vantelesnu oplodnju. Zajedno sa suprugom Ivanom dobila je sina Denisa. Ali žena je počela da sumnja da je postupak urađen pogrešno i da dete nije njihovo. Ispostavilo se da su sumnje opravdane i da je došlo do zamene.

Njena oplođena jajna ćelija zapravo završila je kod druge žene. Bolnica, u kojoj je urađen zahvat, isplatila je odštetu u vrednosti od 29.500 funti. Misli da je njena oplođena jajna ćelija završila kod žene koju je upoznala. Pokušala je više puta da se priseti kako je izgledala, ali nije mogla.

Istakla je da je kasnije ženu ponovo srela na oplodnji, imale su isto bolničko odelo, ali nije mogla da se seti njenog imena. 2018. godine Olga je rodila Denisa devet nedelja pre termina, piše "Metro".

Foto: www.profimedia.rs

Par iz Rusije - Olga i Ivan zagrljeni

Krvne grupe

Ono što je prvo zapazila su krvne grupe koje se ne poklapaju. Njihov sin ima krvnu grupu A.

- Moja krvna grupa je B, moj muž ima O. Naš sin ne može imati takvu krvnu grupu. Doktor me je uverio da je to tehnički moguće. Guglala sam i videla da naše krvne grupe ne mogu dovesti do deteta sa krvnom grupom A. Život mi se okrenuo naopačke. Bila sam u šoku i panici. Urlala sam ceo dan, a nikome nisam mogla reći razlog - priseća se ona.

Lekari su uradili DNK test i rezultati su bili gotovi tri meseca nakon porođaja.

- Primili smo poziv iz bolnice i otišli smo. Rečeno nam je da niko od nas nije biološki roditelj našeg sina.

Foto: www.profimedia.rs

Olga sa sinom Denisom

U tom trenutku bolnica je predložila da bi trebalo da ga ostave u sirotištu, ali Olga je obećala da će ga prihvatiti i odgajati kao svoje dete. Lekari nisu želeli da daju ime te žene ili bilo koje druge za koju postoji šansa da joj je implementirana Olgina oplođena jajna ćelija. 

Olga je obećala ako pronađu tu ženu, samo će uspostaviti dobre odnose sa njom, ništa drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading