ZARATILE ZBOG POKOJNOG VIDOJA I PRIČE DA SE DROGIRA: Nikolina Pišek tužila hrvatsku dizajnerku zbog klevete, sud doneo odluku!

Autor:

Zabava

16.02.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose hrvatski mediji, od mirenja između Nikoline Pišek i Borne Kotromanić nema ništa, a voditeljka planira da sa tužbom ide do kraja.

ZARATILE ZBOG POKOJNOG VIDOJA I PRIČE DA SE DROGIRA: Nikolina Pišek tužila hrvatsku dizajnerku zbog klevete, sud doneo odluku!

Foto: ATA Images, Instagra/bornakotromanic

Nikolina Pišek (49) podnela je prošle godine u septembru privatnu tužbu protiv bivše modne dizajnerke Borne Kotromanić (50) zbog klevete, a sad ih je sud poslao na mirenje.

Naime, voditeljka je tužila Bornu zbog navoda na društvenoj mreži da konzumira drogu. Sud je izdao nalog kojim se stranke upućuju na pokušaj mirenja u roku od godinu dana, a u tom periodu sud neće nastaviti kazneni postupak. Međutim, čini se da od mirenja neće biti ništa. Kako prenose hrvatski mediji, Nikolina će sa tužbom ići do kraja.

- Nikolina traži moralnu satisfakciju. Ni sama ne zna kolika je novčana vrednost spora. Njeni advokati vode računa o svemu tome - rekao je Nikolinin prijatelj za 24sata, a budući da je predmet tužbe kleveta, propisana maksimalna novčana kazna je do 500 dnevnica.

Republika

Foto: Instagram/bornakotromanic

Nikolina Pišek i Borna Kotromanić

Kad se pisalo o ovoj tužbi, Kotromanićeva ni tad nije bila dostupna za komentar, a Ristovićeva je samo kratko rekla: "Ne treba nju niko da komentariše, ona protiv sebe radi dovoljno".

Podsećanja radi, sukob između voditeljke i bivše modne dizajnerke počeo je nedugo posle smrti Nikolinog supruga Vidoja Ristovića, koji je preminuo prošle godine u maju.

Republika

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading