MILAN KRKOBABIĆ: Mržnja, politikanstvo i ekstremizam su prošlost, a ne budućnost Srbije!

Autor:

Vesti

16.02.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležne službe su valjano odradile svoj posao ali je učinjena šteta - poručio je Milan Krkobabić.

MILAN KRKOBABIĆ: Mržnja, politikanstvo i ekstremizam su prošlost, a ne budućnost Srbije!

Foto: Amir Hamzagić

Milan Krkobabić

Predsednik PUPS - Solidarnost i pravda Milan Krkobabić je reagovao na pretnje ekstremista upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i poručio da tako nešto ne sme da se ponovi u našoj zemlji.

- Jučerašnje ekstremističko divljanje i oružane pretnje predsedniku Republike Aleksandru Vučiću predstvaljaju direktan napad na ustavni poredak naše zemlje. To je krajnje neprihvatljiv, a u ovim neizvesnim vremenima naročito štetan vid delovanja, koji ne sme da se ponovi - izjavio je predsednik PUPS - Solidarnost i pravda, Milan Krkobabić.

 
- Nadležne službe su valjano odradile svoj posao ali je učinjena šteta, sada kada nam je više nego ikada potrebno jedinstvo, pre svega u borbi za očuvanje Kosova i Metohije - dodao je Krkobabić.

Da  podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da su najmanje četiri parlamentarne stranke učesvovale u pretnjama koje su se večeras čule na protestu ispred Predsedništva.

- Oni su podržani od najmanje četiri parlamentarne stranke, nije ovo bilo našli se neki slučajno i nisu znali šta rade, sve je bilo planirano. Avanturizam je moguć kada stvarate državu, a kada je imate, ona ne trpi avanturizam, ne može da istrpi antidržavno ponašanje. Nazvali ste ih proruskim, ne znam da li jesu, znam da su antisrpski. Valjda je normalno da prvo volite svoj narod, a ne da se dičite nekim drugim - kazao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading