DARA BUBAMARA ISKEŠIRALA LAŽNE PRATIOCE NA INSTAGRAMU?! Odrešila kesu kako bi prešla MILIONČE, od cifre će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara se priključila pevačicama sa estrade koje kupuje pratioce na društvenim mrežama.

DARA BUBAMARA ISKEŠIRALA LAŽNE PRATIOCE NA INSTAGRAMU?! Odrešila kesu kako bi prešla MILIONČE, od cifre će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dara Bubamara poznata je u javnosti kao neko ko ne štedi ni dinara na sebe, pa su nakon estetskih korekcija, skupih krpica, voznog parka i luksuznih nekretnina, pevačica je rešila da investira u društvene mreže, te tako iskeširala tričavih 1.600 evra za 400.000 lažnih pratioca na Instagramu

Naime, Dara je do pre dva dana imala oko 700.000 pratilaca, a sada je prešla čak milion i sto. To su primetili i ostali korisnici ove mreže, pa se pevačica odmah našla na udaru javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara kupuje pratioce na Instagramu

- Daro, pa tebe preko noći zapratilo skoro pola miliona ljudi, pa to nema nigde - jedan je od komentara.

Inače, pevačice sa estrade se trude da dobiju što više pratilaca jer im to donosi dobar posao. Gazde diskoteka smatraju da je pevač s milionskim pratiocima i pregledima sposoban da ispuni kapacitet i očekivanja samog gostovanja, ali ne računa da je u nekim slučajevima više od pola korisnika zapravo kupljeno.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dara Bubamara

Inače, Dara nije jedina sa estrade koja ulaže u Instagram profil i kupuje takozvane folovere. Oni koji su optuženi među tviterašima da plaćaju pratioce su Teodora Džehverović, Kija KockarJelena Karleuša, Sandra Afrika i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading