“Je l' ima ovde nekog sa Republike?”: Popović bio spreman da nas NAPADNE, na kraju se ponudio Pinku i Željku Mitroviću! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović napravio je dramu na današnjem snimanju zbog pisanja Republike, te je potvrdio naša saznanja oko problema sa ugovorima za emitovanje ,,Zvezde Granda".

Danas je započeto snimanje prve emisije nove sezone muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda", tom prilikom žiri u sastavu Cece Ražnatović, Ane Bekute, Snežane Đurišić, Đorđa Davida, Aleksandra Milića Milija i Dragana Stojkovića Bosanca se nije menjao. 

Međutim, najveću pažnju privuklo je pisanje portala Republika/Srpski telegraf o gašenju kuće ,,Grand", pa je u jednom trenutku čak i Saša Popović, koji je prodao pomenutu medijsku kuću odgovorio na naša pitanja.

Republika

Foto: Republika.rs/D. Lukić

Saša Popović Zvezde Granda 2022

 

Podsetimo, naša saznanja su bila da su ljudi uglavnom nezadovoljni ugovorima, te da su mnogi istekli, koji se nisu dalje produžavali, što nas je navelo da dalje istražujemo i dođemo do zaključka da je gašenja ,,Granda" kao i same emisije ,,Zvezde Granda" sve bliže. 

Emisije nisu poečel da se snimaju kako to inače biva, ni početkom, ni sredinom septrembra, nego sada tek pred kraj meseca, pa su mnogi već počeli da se pitaju da li je kriza uticala na budžet ove produkcijske kuće ili je nešto drugo posredi. 

- Ugovor koji ubrzo ističe bio je veoma nepovoljan za Prvu i sada se pregovara o novim uslovima. Prva neće da prihvati stare uslove, a "Grand" traži da zadrži neke od istih. Oni kasne i sada se ništa ne snima, ali se i ne pojavljuju nove informacije o tome šta se dešava, te košuljica stoji prazna. Nema materijala koji bi mogao da se emituje, a čelnici se svakodnevno trude da nađu idealno rešenje. Za neke emisije su snimljene najave koje sada stoje na zvaničnim kanalima, ali sve je ostalo na tome - kaže nam upućen izvor.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, P. Divac

Saša Popović i Lepa Brena

 

Podsetimo, dalje, naša saznanja su bila i da će se ,,Grand" vratiti matičnoj medijskoj kući u vlasništvu medijskog giganta Željka Mitrovića, gde su zapravo i započeti koreni muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda".

- Saša Popović je ponovo zakucao na vrata starog prijatelja i saradnika Željka Mitrovića, na račun kog se i probio na estradnom nebu. Jasno je da za njegove emisije niko ne bi ni čuo da se svojevremeno nisu vrtele na i danas najgledanijem kanalu u regionu, a to je Pink. Kada je stekao slavu, pokondirio se i mislio da će moći da je zadrži i ako njegove emisije budu emitovane na drugim televizijama, što očito nije slučaj. Od Pinkove slave uspeo je da poživi nekoliko sezona i sada bi da se vrati kući koja ga je i vinula u zvezde. Popović želi da potpiše ugovor s Pinkom pošto je s TV Prvom sve pod znakom pitanja, niti su oni zadovoljni niti on - otkriva dobro obavešten izvor.

Danas na snimanju prve emisije nove sezone žiri je potvrdio naša saznanja da je i dalje pitanje na kojoj televiziji će biti emitovan serijal, a onda je Saša Popović takoreći, priznao da je Republika bila u pravu za sve. 

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović na snimanju Zvezda Granda

 

Naime, dok je davao izjave, Popovića je zanimalo da li je neko od predstavnika sedme sile sa portala Republika, a kada se naš kolega javio, ušao je u razgovor sa Sašom.

Mi smo samo preneli informaciju, mi smo zvali Prvu, oni su nam rekli da postoje potoškoće oko starog ugovora - rekao je novinar Republike, na šta je Saša potvrdio sve:

- Ja nemam više veze, ja ovde sam isto kao član žirija, moje je da osmislim takmičenje i kada su u pitanju ,,Zvezde Granda", što se tiče pregovora i ugovora, to više ne radi Saša Popović, nego novi vlasnici, na njima je da ugovore da li će biti Prva, RTS ili Pink, kada budemo saznali, obavestićemo vas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading