BEZOBRAZNE GRUDI Viki Miljković! Pevačica ih jedva spakovala, nemirne CICE ponela na snimanje! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković pojavila se na snimanju emisije ,,Zvezde Granda", a tom prilikom jedva je uspela da upakuje grudi!

BEZOBRAZNE GRUDI Viki Miljković! Pevačica ih jedva spakovala, nemirne CICE ponela na snimanje! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/D. Lukić

Pevačica Viki Miljković pojavila se na snimanju prve emisije muzičkog programa ,,Zvezde Granda", a tom prilikom podelila je utiske sa nama kako se oseća. Viki otkriva da je uzbuđena zbog nove sezone, kao i da se čula sa članovima žirija tokom pauze.

Svima je pažnju privukao stajlnig Miljkovićke, koji je bio ,,bezobrazan". Viki je za prvo snimanje emisije odlučila da grudi izbaci u prvi plan, pa su svi objektivi bili fokusirani na njih. 

- Ja nikad nisam bila spremnija, evo, osećam se kao u školskoj klupi. Ja sam se viđala skoro sa svima, sa Cecom, Marijom, Đorđem, ovde se očekiva neočekivano, videćemo šta može biti ove godine.

 

- Ja sam tek sada videla i osetila koliko me ispunjava kada mogu da te mlade ljude povedem i dalje... Kada prođe finale, bio on pobednik ili ne, sve se završava, moraju sami da se bore, a to nije tako lako. Mi smo Ermina poveli sa sobom, vidim koliko je srećan, veliki broj ljudi ga vidi, to je najbolji način promocije. 

Sa druge strane, Ceca Ražnatović nije bila raspoložena za davanje izjava, pa se pojavila u očaravajućoj kombinaciji, ali je samo prošla pored kamera. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading