Svi bruje o TRANSFORMACIJI muža Dragane Mirković: Toni Bijelić izgubio 30 kilograma, evo kako mu je pošlo za rukom (FOTO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Muž Dragane Mirković drastično promenio fizički izgled.

Svi bruje o TRANSFORMACIJI muža Dragane Mirković: Toni Bijelić izgubio 30 kilograma, evo kako mu je pošlo za rukom (FOTO)

Foto: ST/V. Luki'

Pevačica Dragana Mirković dugi nit godina uživa u skladnom braku sa Tonijem Bijelić, koji je nedavno uspeo da oslabi 30 kilograma, a mnogi su se pitali kako mu je pošlo za rukom. 

Spekulisalo se da Bijelić uspeo da izgubi višak kilograma hirurškim putem, tj. smanjenjem želuca, što je Dragana odmah oštro demantovala. 

Foto: Instagram.com/draganamirkovic

 

-Izgubio je 30 kilograma. I to prirodnim putem. Promenio je način ishrane. Jeste se namučio, ali je vredelo - rekla je Dragana za espreso.rs i dodala da je ponosna na svog supruga zbog ovog velikog uspeha.

Foto: Instagram.com printscreen

 

Podsetimo, Dragana i Toni u braku su dobili dvoje dece, Marka i Manuelu, a pevačica je nedavno otkrila kakve poruke dobija od svoje dece: 

- Oni uživaju, ponosni su na mamu, što je prirodno i normalno. Jako su pažljivi, šalju mi poruke, pitaju me da li sam se umorila. Ja im kažem: ‘Deco, šta vam je, pa znate svoju majku’. Mama je stena. Nije sve uvek lagano, ali ja sam ponosna na sebe kako izdržavam - rekla je Dragana u emisiji „Premijera“.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading