SILIKONI veći od moje budućnosti: Soraja novom fotkom zapalila Instagram, grudi kao dve BOMBE, samo što ne eksplodiraju!! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić novom fotkom izazvala je haos na društvenim mrežama!

SILIKONI veći od moje budućnosti: Soraja novom fotkom zapalila Instagram, grudi kao dve BOMBE, samo što ne eksplodiraju!! (FOTO)

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Jedna od najpoznatijih starleti Soraja Sara Vučelić ponovo je napravila haos na društvenim mrežama, njenom novom vrelo fotkom. Od Soraje se ni ne očekuje ništa manje, ali ovog puta su komentari planuli za manje od pola sata. 

Naime, starleta je objavila fotografiju iz jednog prestižnog restorana, a u prvi plan je istakla njene silikonske grudi, koje prkose zemljinoj teži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Komentari su se usijali ispod fotografije, svi spekulišu da je Soraja ponovo preterala u fotošopu, jer joj grudi izgledaju nadrealno. Međutim, Soraja nikada nije krila da je odlazila kod plastičnog hirurga i popravila svoj izgled, koji je dovela do savršenstva. 

- "Grudi veće od moje budućnosti" "Ljudi, šta je ovo?" "Je l' ovo fotošop ili šta?" "Dve glave u grudima" - bili su samo neki od komentara. 

Pre nekoliko godina pokrenula se priča da Soraja planira da izvadi silikone, jer ponovo teži prirodnom izgledu. 

 

- Soraja već duže vreme želi da izvadi silikone, jer usvetu postaje trend prirodan izgled. Jaka i napadna šminka više nisu u modi, a kamoli silikoni, koje su starlete ugradivale po celom telu. Sve više Sarinih prijateljica vraća prirodan izgled, pa je i ona odlučila da to uradi - rekao je izbor blizak starleti svojevremeno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading