Unuk Goce Božinovska napravio HAOS po kući! PORAZBIJAO stakla, pevačica ga uporedila sa Zoranom Šijanom: "Ima njegovu genetiku"

Autor:

Zabava

26.09.2022

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska je otkrila u kakvim je odnosima sa snajkom Bojanom Rodić nakon venčanja, pa se dotakla i unuka Zorana Šijana!

Unuk Goce Božinovska napravio HAOS po kući! PORAZBIJAO stakla, pevačica ga uporedila sa Zoranom Šijanom: "Ima njegovu genetiku"

Foto: Republika/ST/V. Lukić

Pevačica Goca Božinovska za medije je progovorila nakon svadbe njenog sina Mirka Šijana o novitetima koji su nastali u porodici. Naime, Goca je otkrila u kakvom je odnosu sa novom snajkom Bojanom Rodić, a potom se dotakla i unuka Zorana Šijana.

 

- Ne volim da sugerišem nikome i da se mešam u tuđe odnose. Bojanu sam posavetovala samo da bude pametna i da čuva svog muža i brak. Rekla sam joj da u kući treba da bude kako ona kaže i, dokle god bude tako, brak će joj biti dobar. Mislim da sam ja bila previše fina i nisam dobila ništa, rekla sam joj da to sebi ne dozvoli, nego da gleda sebe i svog muža i decu - kazala je Goca i otkrila kakav je njen odnos sa Bojanom:

- Bojana i ja stvarno imamo fenomenalan odnos, ona je jedno divno stvorenje. Ima neku specifičnu lepotu, lepa je kao anđeo. Kada ustane ujutro bez šminke, onako u pidžami, ne možeš da je se nagledaš - rekla je pevačica.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bojana Rodić i Mirko Šijan venčanje

 

 

- Ona trenutno nema osećaj da je u drugom stanju. Radi sve isto kao i kada nije bila trudna. Iznerviram se kada podigne dete, pa idem za njom i otimam joj Zorana da ga spusti - ispričala je Goca za Kurir, a onda otkrila da je mali Zoran veoma nestašan:

- Naučila sam ga da me mazi i kaže mi: "Mala baka", a onda on viče: "Mala ba, mala ba". Ne zna lepo da me pomazi, nego me udara, zaboli me glava koliko me udari - kroz osmeh je priznala pevačica.

Republika

Foto: Republika

Goca Božinovska i unuk Zoran Šijan

 

- Pre neki dan mi je ušao u kuhinju i srušio deo servisa na mermer. Prepao se, pa me gleda, a ja se smejem. Zbog njega nam je kuhinja kompletno vezana, da ne može da otvori radne delove. Uzme moju drvenu varjaču iz kuhinje i ode u dnevnu sobu, udari u komodu koja ima staklene police i sve se razbije u paramparčad. Problem je samo što se plašim da se ne povredi. Sve smo sklonili, nemam nijedan ukras u kući, morali smo da ih sklonimo jer njemu sve što padne podruku on polomi.

- Zoran je temperamentom isti Mirko, dok je likom podeljen na njega i Bojanu. U njemu vidim da dosta vuče deda Šijanovu genetiku, jer ono što on naumi, to tako mora da bude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading