Mišel Gvozdenović OŽENIO 13 godina MLAĐU DEVOJKU? Procurila fotka sa GALA SVADBE, Miljanin bivši u odelu kao Džejms Bond!

Autor:

Zabava

26.09.2022

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oženio se Mišel Gvozdenović!

Mišel Gvozdenović OŽENIO 13 godina MLAĐU DEVOJKU? Procurila fotka sa GALA SVADBE, Miljanin bivši u odelu kao Džejms Bond!

Foto: Instagram.com

Pevač i nekadašnji rijaliti igrač Mišel Gvozdenović objavio je srećne vesti na Instagramu. Iako nije niko predosetio, Gvozdenović je doneo odluku da se oženi 13 godina mlađom devojkom Janom, o čemu je obavestio pratioce na društvenoj mreži. 

Na Instagram storiju Mišel je objavio fotografiju sa svojom izabranicom, a komentari i čestitetke su se samo ređali. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Mišel Gvozdenović sa suprugom

 

Međutim, ono što je zanimljivo, jeste da je Mišel na dan rođendana Miljane Kulić napravio venčanje.

Podsetimo, Miljana je svojevremeno pričala tokom rijaliti karijere da je ona bila opčinjena Gvozdenovićem, te da ga je pratila u stopu. Uhodila ga, a zbog te ludosti, Kulićeva je završavala i u policiji, i u bolnici na smirivanju. Sa druge strane, tokom boravka u Zadruzi, Mišel je imao velike probleme sa njom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mišel Gvozdenović i Miljana Kulić

 

Miljana je samo potvrdila da je bila zavisna od Mišelove pažnje, koju nije dobijala, pa ga je uhodila i prognjala po imanju u Šimanovcima. 

Ne mogu da kažem da se ženim, ali Bože zdravlja, zadovoljan sam sa svojom vezom. Ja nisam u tom fazonu da pokazujem svoje ljubavi u javnosti, ja živim sasvim drugačiji život, kada budem hteo da se oženim, ja ću te obavestiti - govori Mišel za Republika.rs nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading