"Zvezde Granda" gube NACIONALNU FREKVENCIJU? Procurila informacija iz prve ruke, Đorđe David sve priznao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija ,,Zvezde Granda" gube nacionalnu frekvenciju?

"Zvezde Granda" gube NACIONALNU FREKVENCIJU? Procurila informacija iz prve ruke, Đorđe David sve priznao! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/D. Lukić

Pevač Đorđe David došao je na snimanje prve emisije nove sezone muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda", a tom prilikom iskoristili smo situaciju da ga upitamo o prebacivanju na drugu televiziju. 

Đorđe nije krio da članovi žirija još uvek nisu obavešteni o daljem radu emisije i snimanja, osim da mu je uručen raspored, te je istakao da je za njega velika šteta ako takmičenje ne bude emitovano na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. 

- Verujte mi da to ne znamo, to nije foliranje, to ćemo znati sada kada bude krenulo snimanje. Saša je bio u inostranstvu, samo nam daje informaciju kada počinje snimanje, dao nam je rasporede, sve je jako dobro osmislio, što znači da smo nagrabusili. 

 

- Ja bih samo voleo da to ne bude na televiziji koja nema nacionalnu frekvenciju, to je šteta za sam format. Mislim da je televizija za nacionalnu frekvenciju potrebna, ali šta je Saša osmislio, saznaćemo za pola sata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

26.09.2022 13:28

E jadan li si ti kad sedis sa tim seljoberima