"GRAND" SE VRAĆA KUĆI NA PINK! Popović moli medijskog giganta da ga spase od GAŠENJA!

Autor:

Zabava

14.09.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popović grebe rukama i nogama na vrata Željka Mitrovića da se opet vrati na ružičastu TV, na kojoj je njegova matična produkcija svojevremeno i stekla slavu na konto koje i danas postoji.

"GRAND" SE VRAĆA KUĆI NA PINK! Popović moli medijskog giganta da ga spase od GAŠENJA!

Foto: Promo

Nakon što je obustavljeno snimanje "Grandovih" emisija zbog toga što im ističe ugovor s televizijom na kojoj se emituju, te na TV Prva nije počela planirana nova sezona "Zvezda Granda" jer nisu postigli novi dogovor, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, Saša Popović grebe rukama i nogama na vrata Željka Mitrovića da se vrati na Pink, na kom je njegova matična produkcija svojevremeno i stekla slavu, na konto koje i danas postoji.

 

Foto: ST/D. Kadić, P. Divac

 

Kako Srpski telegraf i dalje ekskluzivno otkriva, "Grand" se, po svemu sudeći, vraća ružičastoj kući, iz koje se krajem devedesetih i vinuo u sam vrh estrade, a onda, nakon petnaestak godina vrtoglavog uspeha, krenuo u sunovrat, kada je raskinuo saradnju s najvećim medijskim gigantom na ovim prostorima.

 

Foto: Printscreen/Youtube, Grandonline

 

Popoviću sredinom oktobra ističe ugovor s TV Prvom, a on na sve načine pokušava da pregovara s Mitrovićem ne bi li novu sezonu počeo na najgledanijoj televiziji.


- Saša Popović je ponovo zakucao na vrata starog prijatelja i saradnika Željka Mitrovića, na račun kog se i probio na estradnom nebu. Jasno je da za njegove emisije niko ne bi ni čuo da se svojevremeno nisu vrtele na i danas najgledanijem kanalu u regionu, a to je Pink. Kada je stekao slavu, pokondirio se i mislio da će moći da je zadrži i ako njegove emisije budu emitovane na drugim televizijama, što očito nije slučaj. Od Pinkove slave uspeo je da poživi nekoliko sezona i sada bi da se vrati kući koja ga je i vinula u zvezde. Popović želi da potpiše ugovor s Pinkom pošto je s TV Prvom sve pod znakom pitanja, niti su oni zadovoljni niti on - otkriva dobro obavešten izvor i nastavlja:


- Kako "Grand" dosad nije snimio nijednu epizodu novog serijala, a ističe mu ugovor s Prvom, nova sezona je uveliko trebalo da počne, ali to se nije desilo pošto ne zna gde će da se emituje. Popović je u panici spreman da pristane na sve uslove koje mu diktira Mitrović. Narodski rečeno, moraće da igra kako on svira! Jasno je da će profitirati čim ponovo bude na najjačoj frekvenciji i da mu je svakako bolje da sluša medijskog maga, kog i nije trebalo da napušta. Vreme je samo pokazalo ko je ko i gde je kome mesto.


Inače, u vreme procvata "Grand" se emitovao na televiziji Pink, ali su tadašnji čelnici Lepa Brena, Boba Živojinović i Saša Popović, iza leđa Željku Mitroviću, pregovarali sa drugim emiterima, a zatim javno demantovali takve navode. Sve dok na kraju prvi čovek "Pink medija grupe" nije otkačio njih i zamenio sve njihove emisije sopstvenim sadržajem, koji je, po gledanosti, nadmašio sve njihove emisije, koje se nisu proslavile ni u drugim medijskim kućama.

Već dva dana pokušavamo da stupimo u kontakt i s Popovićem i s njegovim pi-arom da bismo čuli šta se dešava s emisijama. Međutim, pi-ar na poruke nije odgovorio, a Saša je odmah nakon toga isključio telefon i ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.

Foto: printscreen/RTVPink


Podsećamo da "Grand" uveliko kasni sa novom sezonom, te da Prva ne želi pod istim uslovima da nastavi saradnju s njima. U očajničkoj želji da mu se ne ugasi takmičenje "Zvezde Granda" Popović na sve načine pokušava da odobrovolji Mitrovića.

 

Foto: ATA Images

 


Džidža: Tata ne ide na snimanja, ne zna se ni da li će biti "Zvezda Granda"

Iako se članovi žirija "Zvezda Granda" čije je emitovanje upitno ne oglašavaju i ne otkrivaju šta se dešava, jasno je da snimanja nema i da je još sve u vezi s tim neizvesno.

Ovo je potvrdila i ćerka jednog člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca Aleksandra Stojković Džidža, koja je primetila da njen otac ne snima u ovo vreme kao svih prethodnih sezona.


- Ne znam ni da li će biti "Zvezda Granda", sve je još pod znakom pitanja. Niko ništa ne javlja, tata je bio tri meseca u Bosni, a ranije je uvek dolazio već u avgustu na sastanke. Nisam ga ništa pitala, ali znam da bi mi rekao da kreće snimanje. Za sada nemam nikakve dodatne informacije. Da se ja pitam, to bi odavno krenulo, već je pola septembra, ko zna šta se tu dešava - rekla je pevačica za Srpski telegraf.

 

Foto: ATA Images

 


Brena se izmirila s Mitrovićem


Inače, nekadašnja vlasnica "Granda" Lepa Brena se pre izvesnog vremena izmirila s Mitrovićem, koji joj je sada potreban pošto je prodala produkciju, koja je posle raskida saradnje s Pinkom samo tonula u propast. Naime, odskora se može videti i u nekim emisijama koje se emituju na njegovoj televiziji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Vesna

14.09.2022 18:47

Zeljki otkaci tu bandu lopovsky, ne trebaju ti u zivotu

Alex

14.09.2022 21:16

Znači, gluposti!!! 💯