Snežana Đurišić priznala da GRAND prelazi na drugu televiziju: Pevačica se obratila Karleuši nakon GNUSNIH PROZIVKI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić stigla je na snimanje emisije ,,Zvezde Granda"

Snežana Đurišić priznala da GRAND prelazi na drugu televiziju: Pevačica se obratila Karleuši nakon GNUSNIH PROZIVKI! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/D. Lukić

Snežana Đurišić

Muzički urednik i pevačica Snežana Đurišić pojavila se na snimanju prve emisije ,,Zvezde Granda" za novu sezonu, a tom prilikom obratila se javnosti. Naime, upitali smo Snežanu da li je obaveštena o novacijama tokom takmičnjena, kao i kako komentariše izjavu njene mlađe koleginice Jelene Karleuše da je takmičenje izgubilo gledanost njenim odlaskom. 

- Jedva sam dočekala, najmanje mi je nedostajlo šminkanje i sređivanje, ali mora se, prevazišla sam nerviranje. 

- Očekujem uspešnu sezonu, ja sam i muzički urednik, pored ovoga, što se zore žiriranje, bavim se i daljim radom te dece, onda mi je to zaista lako, to su deca koja pevaju lako. 

Republika

Foto: Republika.rs/D. Lukić

Snežana Đurišić Zvezde Granda 2022

 

- Ja čekam obaveštenja o inovacijama i kakve su, ali suština je ista, da! Saša ne može da nas iznenadi, jer mi očekujemo, što nas i oduševi. 

- Mene ništa ne plaši, gde god da budemo, bićemo najbolji! Ja ne znam šta je Jelena kazala, Jelena Karleuša je neko ko je bio ovde, i ko je meni drag, ima pravo na svoje mišljenje, nisam naučena da komentarišem tuđa mišljenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading