Saša Popović prvi put u javnosti o PROPADANJU GRANDA: Priznao sve o prelasku na DRUGU TELEVIZIJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović otvoreno je priznao sve o prelasku na novu televiziju!

Saša Popović prvi put u javnosti o PROPADANJU GRANDA: Priznao sve o prelasku na DRUGU TELEVIZIJU! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Saša Popović

Saša Popović izašao je pre početka snimanja nove sezone ,,Zvezde Granda" kako bi odgovorio na goruća pitanja o prekidanju ugovora sa televizijom Prva, o čemu je portal Republika/Srpski telegraf prvi pisao. 

Saša nije krio da je pročitao naš tekst, ali tvrdi da on sa tim pregovorima nema ništa i da će na vreme obavestiti javnost o mogućem prelasku na drugu televiziju. 

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović Zvezde Granda

 

- Ja ne znam, niti neko iz žirija, pregovaraju vlasnici, znaćemo za dan, dva, tri, deset... Nemojte mene pitati, Brena i ja smo prodali Grand, i mi više nismo u tome. Republika je pisala o tome, kako ja molim Željka Mitrovića, ja sam ovde kao i član žirija, moje je da osmislim kako to izgleda. Što se tiče pregovora sa televizija i ugovora, to Saša Popović više ne radi. To rade vlasnici Granda, nama je zaista svejedno, bićemo na jednoj od nacionalnih televizija. Mi smo se okupili i krećemo! - rekao je Saša kojeg je najviše pogodilo to što smo pisali da je molio Mitrovića i je na sve načine pokušavao da ga odobrovolji da se emituje na Pinku, što je Republika pisala posle informacija iz više proverenih izvora. 

- Više produkcije kao produkcije nema, oni su ravnopravni, svi oni biraju kandidate, imamo osam tastera, sa pet ,,da" se prolazi, taj ko dobije, može da bira svog mentora, s tim što mentor može da ga odbije! To je to! Prvi krug, da se raspodele kandidati, na udicijama onlajn, imali smo 7.000 kandidata, posle 18 godina, toliko njih da se jave.

- Morate da shvatite, da li ću ja da sarađujem sa njom, ja za godinu dana ulazim u 80, to što je ona rekla, rekla je, ja bar tako mislim, napustila je takmičenje, nema je godinu dana, a merenja gledanosti, bili smo gledaniji nego pretprošlu, evidentno je da je sezona u kojima je učestvovala i Ceca, gledaniji nego ranije. Mislim da je to samo Jelenin revolt. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vesna

26.09.2022 13:25

Ima boga, dista ste nas zaglupljivali gidinama mars u tri lepe

Verica

26.09.2022 18:06

Nije lepo zbog te dece a ne Saše,,, Mi kao narod smo izgubili svaku normu,,,,, Svake godine prostitutke, narkomani u gro planu i ne može niko da ih ukloni....

Jole

26.09.2022 23:02

Daj boze da se ovo smece ukloni iz masovnih. On i ta brena su odgovorni za "kulturni holokaust". Za zaglupljivanje toliko generacija bezpovratno i za to su se jos i debelo obogatili. Kalsican drzavni projekt jos od milosevicevog vremena. Da je pravde njemu i polovini tog granda bi trebalo preispitati imovinu. I da zavrse na debelim robijama zajedno sa mitrovicem. To je jedno smece koje je saucesnik ununistavanja ovog naroda. Pink i grand su zlo sa kojim se treba boriti bezkompromisno.