"Opet se javljaju SPONZORUŠE, kojima je brak u krizi" Jovana Jeremić potkačila Tamara Đurić? Voditeljka bez dlake na jeziku raskrinkala starletu! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2022

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovana Jeremić zapušila je usta starleti Tamari Đurić!

"Opet se javljaju SPONZORUŠE, kojima je brak u krizi" Jovana Jeremić potkačila Tamara Đurić? Voditeljka bez dlake na jeziku raskrinkala starletu! (FOTO)

Foto: Instagram.com, ST/V. Lukić

Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se na Instagram profilu i nastavila rat sa Tamarom Đurić, koja joj je uputila prozivke pre njenih objava. Voditeljka je odlučila da nastavi estradni rat, nakon samo nekoliko dana pošto se spustila prašina oko skandala i pretećih poruka i aferu u kojoj je bila i Maja Marinković

Foto: Tanjug/R. Prelić, ST/P. Divac, E-Stock

Jovana Jeremić, Maja Marinković i Velja Nevolja

 

Niame, ona je na svom Instagram profilu uzvratila udarac Đurićki pa joj je tom prilikom poručila:

- Opet se javljaju sponzoruše kojima je brak u krizi. Samim tim i biznis jer je njima brak bio biznis. Kuku, ne sekirajte se. Prebrinite. Svakako ste već prevarene 20 puta, šta je ostavljanje kad ste već prevarene? Ništa. Realnost. Moj biznis savet kao moćne biznis žene koja je svoju imperiju sama stvorila: ulažite u drugi posao. Ovaj sa brakom vam je "pišite propalo" - napisala je Jovana pa dodala:

 

- O porodici i porodičnom sistemu vrednosti u javnosti će vam najviše pričati kurve i kurvari. Emotivni manipulatori! Prevaranti! To tako uvek biva. Oni kojima je to važno, prave porodicu u tišini i ne galame. Često je i ruše, ali samo sa namerom da nastane jos bolna tvorevina na još jačim osnovama, a ne lažnim. Naravno, i ne varaju svoje žene, već ih vole ili ostavljaju. ldu dalje. Što je i legalno i legitimno. Ali nije legitimno varati! To je kapitulacija nad samim sobom. Čista nesreća. Nesrećni muškarci varaju svoje žene sa ljubavnicama. Srećni imaju muda da žive sa onom koju vole - dodala je Jovana, ali se tu nije zaustavila:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić Novo jutro

 

- A sponzoruše, k'o sponzoruše. Jbg, nemaju svoj biznis! Mora se trpeti. Bolje i to nego na ulicu. E, to su teške stvari. Kad zavisiš od ne cile volje, od toga kako će muse nakriviti kapa, ne daj ti Bože da se iskrivi nesto drugo! Sve u svemu, budite oslobodene. Ne slobodne u zlatnom kavezu. Oslobođene u svojoj zlatnoj Palata koju ste same izgradile! Oslobođene! Da živite. Delate. Kupujete. Volite. Sve po duši! Ne po nečijem diktatu! I nikad ne drhtite da lice vas ostaviti ili ne! Oslobođena žena je ona koja odlazi sama i pre nego što joj muškarac sponzor, varajući je po gradu, uskrati poštovanje i ponizi je do zemlje crnice. Ne date se, kraljice.

Komentari (0)

Loading