ĐOKOVIĆ JE ŽRTVA EGA I NEKOMPETENTNOSTI: Poruka američkog novinara je jasna - Novaku ne mogu da zabrane ulaz u SAD!

Autor:

Sport

12.08.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke stvari su se pomerile sa mrtve tačke.

ĐOKOVIĆ JE ŽRTVA EGA I NEKOMPETENTNOSTI: Poruka američkog novinara je jasna - Novaku ne mogu da zabrane ulaz u SAD!

Foto: Tanjug/AP

Informacije jasno govore, američki Centar za kontrolu i prevenciju je doneo odluku vezanu za promenu ponašanja kada je koronavirus u pitanju. Samim tim američki mediji počeli su da se bave potpunim apsurdom koji trenutno vlada u COVID politici Sjedinjenih Američkih Država.

Tim povodom, osnivač portala "Autkik" Klej Trevis na društvenoj mreži Tviter je istakao da nakon najnovijih informacija, najbolji srpski teniser Novak Đoković ne bi smeo da ima poteškoća da se nađe na ovogodišnjem US openu koji startuje 29. avgusta.

 

 

- Čak i ako Centar za kontrolu i prevenciju bolesti preporučuje da Đoković, kao nevakcinisan, bude tretiran isto kao i oni „potpino vakcinisani“, kako uopšte postoji opravdanje da mu se zabrani ulazak u zemlju i takmičenje na US Openu - pita se Trevis i dodaje:

- Lenje zdravstvene birokrate odbjaju da priznaju da su njihove ranije odluke dosta naškodile individuama i društvu generalno. Zato zabrana ulaska u SAD Đokoviću bez valjanog razloga predstavlja eklatantan primer kako ego i nekompetentnost stvaraju nerešive probleme - konstatuje novinar

 

Do početka US opena ostalo je malo vremena. Da li će se nešto u međuvremenu promeniti, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading