LUKAS: Sonja mi je sve uzela, SAD SE BUDIM S 4 DEVOJKE!

Autor:

Zabava

15.01.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas osvrnuo se na kraj braka sa Sonjom Vuksanović i otkrio da ne žali što joj je ostavio novac, auto i stan jer se sad u krevetu svakodnevno budi sa četiri devojke.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas

Naime, Lukas je u "Zvezdama Granda" priznao da je bivšoj izabranici nakon razvoda ostavio veliki deo imovine i da sad aktivno nastupa gotovo svaki dan.

Aca: Imao sam ženu koja mi je uzela stan, auto, pare

- Za mene je surov posao što imam sve ove na glavi, pa moram sve da ih podmirim. Treba mi 11 dana u nedelji da radim. Radim svaki dan maltene - rekao je Lukas i dodao:

- Imao sam ženu koja mi je uzela stan, auto, pare, sve joj je ostalo. Ali, nemam problem sa tim. Znate kako se sad budim? Sa dve glave na jednoj ruci, dve na drugoj i vežbam bicepse.

Karleuša: Zarađujem više od Duška

Jelena Karleuša rešila je da stane na kraj spekulacijama kako za svoju skupu garderobu koristi novac supruga Duška Tošića.

- Ja mesečno zarađujem više od mog muža, bez obzira na koliko on imao ugovor. Totalno je nebitna zarada, ali bitno je da ja ne trošim pare mog muža, nego se za svaki svoj dinar borim krvavo - rekla je pevačica i istakla da ipak na godišnjem nivou Duško zaradi dosta više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading