LUKAS: Deca me nikada nisu videla nadrogiranog!

Autor: informer.rs, Republika

Zabava

08.01.2018

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas kaže da ga deca nikada nisu videla nadrogiranog, mada su znali za njegove poroke! Folker se sa samo 21. godinu odao drogi, zbog čega je 2001. godine išao na odvikavanje. Zavalan je Bogu što su, Miljana, Andrija i Lazar sušta suprotnost od njega i što nisu postali narkomani. Veruje da će i najmlađa ćerka, Viktorija, krenuti pravim putem. Naslednicima je otvoreno pričao o svojim problemima sa drogom i kockom, jer nije hteo ništa da krije od njih.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas

* Jel si razmišljao kako je uticalo na tvoju decu, to što si koritio narkotike?

- Nisam ih nikada pitao: "E, sine, ćerko kako gledate na to što se tata drogirao?". Oni mene u životu nisu videli nadrogiranog. Nije mi se desilo da dođem kući u lošem stanju, koje nije prikladno. Nisam to sebi nikada dozvolio. Bitno je samo da nisu krenuli mojim stopama što se poroka tiče.

Jel si strahovao da je ipak moglo da se desi, da neko od tvoje troje starije dece pođe stranputicom? 

- Nisam i ne znam kako bih se snašao da je, ne daj Bože, neko od njih poročan. Sada bih imao probleme da vidim šta ću, i kako da im objasnim da droga i kocka nisu dobre, a da mi neko od njih ne kaže: "Čekaj, pa i ti si sve to radio". Na svu sreću, svi su normalni, zdravi, pravi i nijedno od njih nije narkoman, a već su veliki, što znači da neće ni biti. Viktorija je još mala, ali sam siguran da će i ona krenuti pravim putem.

Da li je vaspitanje uticalo na to što se oni danas ne drogiraju i nemaju poroke?

- Mislim da je sve igra sudbina i debelo stvar sreće. Mogu da kažem i da slažem, da sam ja nekom volšebnom magijom uspeo da sva moja deca budu operisana od najgorih poroka koje sam ja u životu imao. Nisam sujeveran, ali verujem da se sve u životu vraća. Kada nisi zao i ne misliš nikome loše, dobro će ti se vratiti. A ja sam upravo to, ne diram nikoga, ali nisam ni budala koju će neko da zaje*e.  Dok oni što su pričali: "Vidi ga Lukas, narkoman, sram ga bilo" njihova deca, nažalost, ostaju bez zuba od droge, raspadaju se, a mama i tata im to i ne vide.

Od četvoro dece, koje najviše voliš?

- Moram da priznam da najviše volim Viktoriju, ona je moja mezimica. Ali to je zato što sam nju dobio sa 43. godine i tek tada sam shvatio šta znači biti otac i osetio srž očinstva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading