Milica Dabović menja ŽIVOT IZ KORENA, spremna da otkrije sve: Bivša košarkašica odlučila da napiše KNJIGU!

Autor:

Zabava

25.07.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović pokreće novi biznis, baca se u spisateljice.

Milica Dabović menja ŽIVOT IZ KORENA, spremna da otkrije sve: Bivša košarkašica odlučila da napiše KNJIGU!

Foto: Printscreen RTV Pink

Biša košarkašica Milica Dabović letnje dane provodi u rodnoj Crnoj Gori gde sa sinom Stefanom uživa u sportovima na vodi. Bivša košarkašica je pred kamerama emisije "Premijera" otkrila čemu planira da se posveti u budućnosti.

Republika

Foto: V. Lukić

Milica Dabović na plaži

 

- Ja Beograd volim i za Beograd sam vezana. Planiram da otvorim školicu košarke i da izdam knjigu. Mislim da će moja najveća sreća biti kad moja duša doživi da se na papiru napiše to što sam doživela i da to bude moja teška fenomenalna biografija koja će naučiti devojke koje su naivne bile u životu, da ne kažem glupe, predobre i koje su završile kao ja - rekla je ona u dahu. 

 

Podsetimo, portal Republika.rs došao je do ekskluzivnih fotografija Dabovićeve sa novim misterioznim frajerom, sa kojim se muvakala na plaži, dok ih je sunce pržilo. Dabovićeva još uvek nije spremna da govori o novom dečku, jer je odlučila da privatni život sačuva samo za sebe, ali odluka da će napisati knjigu iznenadila je mnoge. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading