Bili smo u vili, pili šampanjac, razmenili brojeve telefona, a onda u TRI UJUTRU... Atraktivna novinarka OTKRILA kako je ODBILA Ronalda! (FOTO)

Autor:

Sport

25.07.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanka opisala detalje druženja, kasnije i Kristijanovo muvanje...

Bili smo u vili, pili šampanjac, razmenili brojeve telefona, a onda u TRI UJUTRU... Atraktivna novinarka OTKRILA kako je ODBILA Ronalda! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP/Instagram/alyeckmann/Ilustracija

Kristijano Ronaldo i Alison Ekman

Kristijano Ronaldo prva je zvezda letnjeg prelaznog roka pošto želi da napusti Mančester junajted, a poslednjih nekoliko godina, najveća podrška mu je izabranica Georgina Rodrigez.

Ipak, pre Argentinke, kapiten fudbalske reprezentacije Portugala bio je okružen drugim atraktivnim dama, a voleo i nekima da šalje poruke.

O svemu tome, govorila je i Alison Ekman (31), američka novinarka, voditeljka, pevačica i glumica koju je jedan od najboljih fudbalera u istoriji muvao, a ona ga je odbila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aly Eckmann (@alyeckmann)

 

- Upoznala sam ga kad sam bila voditeljka programa na predstavljanju njegovog parfema. Počeli smo na pričamo na zabavi, a on me je pozvao na piće. 'Ne, nema šanse, moram da radim sutra', rekla sam mu, a moji prijatelji su počeli da me ubeđuju da pristanem. 'Pristaću, ali će me tvoj vozač odvesti kući kad budem poželela', rekla sam. Bio je ok sa tim - počela je priču Alison koju na Instagramu prati skoro 300.000 pratilaca.

Zabava se završila, mali broj ljudi otišao je do vile sedmice "crvenih đavola"...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aly Eckmann (@alyeckmann)

 

- Podelili smo se, moj prijatelj je otišao sa njim, ja sa njegovim menadžerom. Završili smo u kući, uz nekoliko čaša šampanjca. Ostali smo zajedno do tri ujutru, tada sam otišla kući. To je to, ništa se nije desilo - otkriva novinarka.

Ekmanova i Ronaldo razmenili su brojeve telefeona...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aly Eckmann (@alyeckmann)

 

- Pitao je za moj broj telefona i dopisivali smo se nekih mesec dana. Bilo je veoma prosto, pitanja šta radiš i odgovori sada sam na poslu. Tu je stavljena tačka. Možda je očekivao da se pozovem u njegovu kuću, ali ja ne idem po kućama poznatih ličnosti i spavam sa njim samo zato što su poznati - zaključila je Amerikanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading