Ispovest PRVE supruge Zorana Marjanovića ledi krv u žilama, strahovala za život SINA: "Sumnjala sam da je u SEKTI, prošla bih kao Jelena" (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest prve supruge Zorana Marjanović ledi krv u žilama!

Ispovest PRVE supruge Zorana Marjanovića ledi krv u žilama, strahovala za život SINA: "Sumnjala sam da je u SEKTI, prošla bih kao Jelena" (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Zoran Marjanović osuđen je u petak na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koje se dogodilo na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine. Sudija je u obrazloženju presude izjavila da je nesumnjivo da je upravo Marjanović počinilac strašnog zločina, a nakon saznanja da će do kraja života boraviti iza rešetaka, osuđeni je pred sudnicom odmah poleteo u zagrljaj sinu iz prvog braka.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zoran Marjanović hapšenje

 

Kada smo kod prvog braka, ono što je prošlo nezapaženo te 2016. godine kada se dogodilo ubistvo, pa i sada kada je ono dobilo svoj epilog, jeste izjava koju je za Kurir pre tačno šest godina dala Marjanovićeva prva supruga.

Ona je neposredno po ubistvu saslušavana u policiji, gde je navodno izjavila da se razvela kako bi „pobegla od sektaša i da ne bi prošla kao Jelena“.

Sumnjala sam da su Marjanovići u nekoj sekti, mesecima sam živela u strahu. Zato sam rešila da odem od njih dok je vreme, da se našem sinu nešto ne bi dogodilo. Da sam ostala, sigurno bih prošla kao Jelena – preneo je tada Kurir.

Republika

Foto: ATA Images

Zoran Marjanović suđenje

 

Pomenuti medij je takođe preneo izjavu osobe bliske Marjanovićima, koja je potvrdila navode Zoranove prve supruge.

Istina je da je Zoran upoznao Jelenu još dok je bio u braku s prvom ženom, ali nije ona glavni krivac za razvod. I komšije, ali i poznanici koji im odlaze u kuću, kažu da je Zorana prva žena ostavila kad je počela da sumnja da su u sekti. Njoj je bilo čudno kako se porodica ponaša, naročito svekrva Zorica, a potom i svekar Vladimir, ali i Zoran – komentarisao je sagovornik Kurira i dodao:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Zoran Marjanović na grobu Jelene Marjanović

 

Zato je odlučila da se skloni iz te kuće i da na lep način završi taj brak kako dete ne bi ispaštalo ili, ne daj bože, bilo povređeno. Ma pobegla je glavom bez obzira i spasla se! Nažalost, Jelena nije uspela…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading