Karleuša VREĐALA i PONIŽAVALA srpskog sportistu: Kalinić joj zapušio usta - PLATITE JOJ DA NE PEVA, SKUPIMO PARE ZA OPERACIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ponizila košarkaša Nikolu Kalinića, koji je apelovao da joj se plati da ne peva u Leskovcu.

Karleuša VREĐALA i PONIŽAVALA srpskog sportistu: Kalinić joj zapušio usta - PLATITE JOJ DA NE PEVA, SKUPIMO PARE ZA OPERACIJU! (FOTO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Doskorašnji košarkaš Crvene Zvezde, koji je od nedavno potpisao ugovor za Barselonu Nikola Kalinić prozvao je na internetu pevačicu Jelenu Karleušu, koja mu nije ostala dužna, pa je još jednom pokazala kako nisko i jadno spušta ljude na račun njihovog fizičkog izgleda. Kalinić je na društvenim mrežama preneo vest da grupa Leskovčana navodno skuplja pare da plati Jeleni Karleuši da ne peva na koncertu zakazanom u Leskovcu, aludirajući na to da nije dobrodošla na njihovim manifestacijama. To je očigledno uvredilo Karleušu, koja mu je uzvratila objavom u kojoj ima teških reči i uvreda, pa je napisala da ima deformisane kosti na licu i da su potrebna novčana sredstva da bi se poslao na operaciju.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Jelena Karleuša

 

- Narode, ajde da se organizujemo i skupimo pare da se pomogne ovom nesrećnom momku Nikoli Kaliniću. Hitno mu je potrebna operacija deformisanih kostiju lica da više ne bi morao da se snima kako dr*a gledajući transrodne osobe. Ujedinimo se da bi ovaj mladić konačno našao neku devojku i prestao da vređa i napada žene i javne ličnosti po društvenim mrežama - piše u Jeleninoj objavi na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša Instagram

 

Karleuša je pritom tagovala profil doskorašnjeg košarkaša crveno-belih, koji će sledeću sezonu igrati za slavnu Barselonu, pa je nekoliko puta stavljala iste uvrede da bi što veći broj ljudi mogao da ih pročita.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Jelena Karleuša na suđenju

 

Sve je zapravo počelo kada je Jelena počela da reklamira nastup na leskovačkoj roštiljijadi, a inače na sva usta govori da je vegetarijanac, blateći manifestacije poput pomenute. Ona je posle pokušala da se pere rečima da peva za publiku, a ne za ćevape.

- Pošto me svi napadaju sa svih strana, moram da pojasnim. Ja ne tražim ljudima koji dolaze na moje koncerte da donesu potvrdu toga da li su vegetarijanci ili ne. Pevam ljudima, ne ćevapima, a pevaću na svakom trgu u ovoj zemlji i sve će da gori - napisala je JK.

 

Karleuša na društvenim mrežama redovno pokazuje da je veliki borac za prava životinja i da je za zabranu mesne industrije, a da je licemer po tom pitanju, svedoče skupocene kožne torbe koje redovno pazari, a koje koštaju i do 10.000 evra. Jeleni su novinari već postavljali pitanja na ovu temu, pa se ona pravdala tako što je govorila da ne može čovek odjednom svega da se odrekne, da radi na tome da kupuje garderobu koja se pravi od sintetičkih materijala, kao i da većinu stvari iz svog garderobera koje su životinjskog porekla planira da pokloni ljudima koji joj se jave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

25.07.2022 20:04

To je jedna teska glupaca