PRE TRI MESECA SE PORODILA, A SADA "GORI": Ronaldova Georgina TOPI PESAK, ZADNJICA od milion dolara (VIDEO)

Autor:

Sport

23.07.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bela košulja, crni donji deo kupaćeg kostima i visoke potpetice roze boje, izabranica kapitena reprezentacije Portugala je očarala!

PRE TRI MESECA SE PORODILA, A SADA "GORI": Ronaldova Georgina TOPI PESAK, ZADNJICA od milion dolara (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram.com/georginagio

Georgina Rodrigez

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo trenutno je u potrazi za novim klubom u letnjem prelaznom roku pošto želi da napusti Mančester junajted.

Reprezentativac Portugala pre tri meseca dobio je dete sa svojom izabranicom Georginom Rodrigez, ali deluje da to nije uticalo na izgled lepše polovine legendarnog napadača.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/georginagio

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Naime, ona je na društvenim mrežama objavila zapaljiv snimak na kom izgleda veličanstveno i oduševila je pratioce, posebno muškarce.

Bela košulja, crni donji deo kupaćeg kostima i visoke potpetice roze boje, izabranica kapitena "navigatora" prošetala je nekoliko metara u jednom pravcu, a potom se okrenula prema kameri i napravila je još nekoliko koraka.

 

 

Tada je u prvi plan upala Georginina zadnjica od milion dolara koja na izvajanom atraktivnom telu Rodrigezove deluje fantastično i topi pesak.

Životna saputnica Kristijana Ronalda dobila je skoro dva miliona lajkova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading