Ronaldova sestra PONIZILA Georginu: Umešana i Kristijanova PRVA LJUBAV, Portugalac u nebranom grožđu (FOTO)

Autor:

Sport

13.07.2022

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten "navigatora" prva je tema letnjeg prelaznog roka, ali u domovini iz drugi razloga pišu o njemu.

Ronaldova sestra PONIZILA Georginu: Umešana i Kristijanova PRVA LJUBAV, Portugalac u nebranom grožđu (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Kristijano Ronaldo prva je zvezda letnjeg prelaznog roka pošto je obavestio čelnike Mančester junajteda da želi da ode sa Old Traforda posle samo godinu dana.

Ipak, kapiten reprezentacije Portugala tema je medija u svojoj domovini, ali zbog drugih stvari i ostaje pitanje kako je na njig reagovala njegova izabranica Georgina Rodrigez.

Naime, Elma Aveiro, rođena sestra kapitena "navigatora" vodi njegov hotel "CR7" u Funčalu, a tamo se pre nekoliko dana održao događaj za koji je one unajmila bivšu snajku Merće Romero.

Ona radi kao di-džej i u odličnim odnosima je sa Elmom, a Merće je starija od Kristijana devet godina i bila mu je prva devojka, a raskinuli su u septembru 2006. godine posle godinu i po dana veze.

Republika

Foto: instagram.com/elma_oficial

Kristijano Ronaldo i Elma Aveiro

- Obećala sam mu da o tome nikad neću govoriti. Imam veliko poštovanje prema njemu i njegovoj porodici. On je divna osoba i nešto zaista prelepo što mi se desilo u životu - rekla je Merće jednom prilikom.

Romerova i Aveirova su bliske i dan-danas, a novinar Adrijano Silva odmah je podelio svoje mišljenje kako se oseća Georgina Rodrigez, izabranica Kristijana Ronalda.

Republika

Foto: instagram.com/mercheromero.oficial

Merće Romero

- Mogu samo da zamislim kako se ona oseća. Porodica mog dečka je s njegovom bivšom. Mogu vam reći da Ronaldovoj porodici nijedna njegova devojka nije odgovarala. Merće, Irina, Nereida, a ni Georgina - napisao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading