Šokantna tajna Kristijana Ronalda: Portugalac ubrizgava POSEBNU supstancu u polni organ, Georgina je zbog toga na DOBITKU! (FOTO)

Autor:

Sport

19.07.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena dugo čuvana tajna Kristijana Ronalda.

Šokantna tajna Kristijana Ronalda: Portugalac ubrizgava POSEBNU supstancu u polni organ, Georgina je zbog toga na DOBITKU! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/georginagio

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Španska "Marka" ekskluzivno je prenela da Kristijano Ronaldo ubrizgava botoks u svoje genitalije!

Kako se navodi u tekstu, on to radi i zbog svoje partnerke Georgine Rodrigez, a ovu supstancu ubrizgava i u lice.

- Kristijano je pronašao novu rutinu kako bi zadržao 'večnu mladost'. Dok mnogi za njegovo sjajno telo i fizikalije zasluge daju vežbanju, posebnom režimu, genetici, u tome mu pomažu i neke inovacije u svetu medicine. Zahvaljujući tome su njegovi mišići mladi i zdravi. Nije tajna da koristi plastičnu hirurgiju, imao je nekoliko tretmana do sad - piše "Marka".

Potom su se osvrnuli na botoks i genitalije, pozivajući se na list "La Razon".

- Ronaldo koristi botoks i za svoje genitalije. Zahvaljujći tome dolazi do rasta polnog organa za jedan do tri centimetra i to je nešto što koriste i glumci u filmovima za odrasle da bi na sceni sve izgledalo veće. Zahvaljujući tome povećava se užitak i kod partnera osobe koja koristi botoks. U ovom slučaju to je Georgina Rodrigez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading